Ikke noe galt med utescenen på fortet: – Løsnet for å tåle ekstremvær

BLAFRER: Det har kommet reaksjoner på at utescenen på Trøgstad fort har blafret i vinden, men det har vært med viten og vilje.

BLAFRER: Det har kommet reaksjoner på at utescenen på Trøgstad fort har blafret i vinden, men det har vært med viten og vilje. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

TRØGSTAD: – Det er mange meninger om utescenen på Trøgstad Fort. Men den står der den gjør, og Trøgstad Sparebank ga penger til overbygget på scenegulvet. Da synes jeg Trøgstad kommune bør klare å ta vare på dette, skriver Erling Omholt til Smaalenenes Avis. Han er aktiv i Trøgstad Forts venner.

– Per i dag, 19 juni, står tre vegger med ødelagte snorer i bunn, og blafrer i vinden. Det er tre uker siden det begynte å løsne, hvorpå det ble gitt beskjed til kommunen, fortsetter Omholt.

Kulturkonsulent i Trøgstad kommune, Hans Petter Ringstad, kan imidlertid berolige Omholt og andre som er bekymret for scenen.

– Saken er nok ikke så dramatisk som det kan se ut som. Vi har bevisst løsnet disse snorene med tanke på det ekstreme været vi har hatt i det siste. Da var det bedre at denne duken sto og blafret litt, enn at den sto i spenn og revnet i vinden, sier Ringstad.

Kulturkonsulenten skal nå ta en tur opp på fortet sammen med leverandøren av scenen for å få festene på plass igjen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags