Slitu-traveren Patricia ble dansk mester

RAKK FRAM: Patricia Hastrup/Lars Anvar Kolle rakk fram til seier etter en kjempespurt.

RAKK FRAM: Patricia Hastrup/Lars Anvar Kolle rakk fram til seier etter en kjempespurt. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Patricia Hastrup innfridde som favoritt da hun vant Dansk mesterskap for hopper i Odense søndag ettermiddag.

DEL

ODENSE: Patricia Hastrup hadde trukket førstespor bak startbilen. Den lynraske hoppa forsvarte som ventet sporet og fikk styre til 1.14,4 den første kilometeren. På slutten lot kusk Lars Anvar Kolle hesten strekke litt ut. Seieren ble meget enkel på kilometertiden 1.13,7a på 2140 meter. Førstepremien var på 60 000 danske kroner.

Største seier

Selv om det pengemessig ikke er Patricia Hastrups største seier, er det den største for eier Odd Arne Torp:

- Denne seieren er den største for meg. Jeg er stolt over at hesten har blitt dansk mester og jeg er stolt over kretsen rundt med trener Jens Kristian Brenne og oppasser Andre Aarekol. Det var også en spesiell opplevelse å få møte den 75-årige oppdretteren av Patricia Hastrup for første gang. Må bare si at det er den fineste opplevelsen jeg har hatt på en travbane, sier Torp.

Hadde god tro

- Hun var favoritt, så dere hadde vel litt tro på seier før løpet?

- Ja, hun stod perfekt til og møtte kun hopper denne gang. Vi visste at formen var god. Patricia startet i Dansk mesterskap også i 2015, men da ble hun disket. Nå gikk vi til topps. Vi har åtte timers reisevei hjem, men det er ikke noe problem med en slik opplevelse i bagasjen, sier Torp som kan fortelle at de reiste bortover dagen i forveien.

- Vi ble tatt godt imot og opplegget var meget bra. Her har norske baner noe å lære, avrunder en fornøyd vinner som fullbyrdet en enorm helg for travsporten i Indre Østfold, Momarken og Trømborg travlag.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags