Full utrykning etter melding om bil på taket

Bilen lå ført på taket ute i bekken. Brannvesenet har her vippet den over på siden. Føreren var alene i bilen og kom tilsynelatende uskadd fra velten.

Bilen lå ført på taket ute i bekken. Brannvesenet har her vippet den over på siden. Føreren var alene i bilen og kom tilsynelatende uskadd fra velten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

SPYDEBERG: Nødetatene rykket ut til Heliveien i Spydeberg.

En bil har krasjet og ligger på taket.

– Bilen havnet av veien og kjørte ut i en liten bekk. Brannvesenet har flyttet litt på bilen, men den ligger fortsatt i bekken, sier operasjonsleder i Follo-politiet Pål André Thorsby.

Føreren kom seg selv ut av bilen etter krasjen. Han kom seg hjem til sin egen bopel ettersom han var både våt og kald.

– Ambulansepersonellet tar seg av ham, men han skal ikke være skadet. Etterpå skal politiet ta en ta en prat med ham, sier operasjonslederen.

Ut fra forklaringen til mannen vil politiet vurdere om mannen fortjener en anmeldelse. Ifølge Thorsby kan det fort hende at politiet ikke gjør mer med saken.

For to uker siden skjedde det en trafikkulykke på nesten samme sted.

– Årsaken til utforkjøringen vet jeg ikke, men det er nærliggende å tro at føreforholdene har spilt inn, sier operasjonslederen.

Uhellet førte ikke til trafikale problemer på stedet.

Veidrift har tidligere i kveld gått ut og advart folk mot de vanskelige kjøreforholdene i kveld.

Politiet understreker det samme.

– I kjøre inn i slapset som ligger på veiene nå er rett og slett livsfarlig. Politiet oppfordrer alle i trafikken til å kjøre etter forholdene og ta det rolig, konkluderer Thorsby.

Artikkeltags