Gå til sidens hovedinnhold

Én person bekreftet omkommet etter ulykke ved Flateby

Artikkelen er over 2 år gammel

En person er bekreftet omkommet og fem andre personer er skadet etter en trafikkulykke ved Flateby lørdag kveld.

Ulykken skal ha skjedd da to biler frontkolliderte i Lillestrømveien på Flateby. Fylkesvei 120 åpnet igjen i 05-tiden søndag morgen, skriver Romerikes Blad.

Meldingen om ulykken kom inn til politiet klokka 23.02. Knappe 50 minutter senere – klokka 23.50 – bekrefter operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt at én person er bekreftet omkommet.

Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med kjønn eller alder på de involverte av hensyn til de pårørende.

Satt fastklemt

I bilen der avdøde satt var det i tillegg tre andre personer:

– En person var ansett som kritisk skadd og ble sendt til Ullevål. Den siste tilbakemeldingen er at denne personen nå er alvorlig skadet med hode- og bruddskader. De to andre er å anse som lettere skadet, opplyser politiets innsatsleder på stedet, Ketil Lund til Romerikes Blad.

Personen som ble fraktet til Ullevål satt en periode fastklemt, men ble fløyet til sykehuset omlag en time etter ulykken inntraff.

I den andre bilen var det to andre personer som satt – de er begge lettere skadd.

Avhørt

Ifølge operasjonsleder Sandberg skal enkelte av de involverte ha blitt avhørt før de ble kjørt til sykehus. Foreløpig er det likevel uklart nøyaktig hva som var foranledningen til ulykken.

– Hendelsesforløpet vet vi ikke enda. Det må vi komme tilbake til senere, sier Sandberg.

Veien stengt

– Veien på stedet er stengt og kommer til å bli værende stengt i en tid framover. Ulykkesanalysegruppa fra Statens vegvesen og krimteknikere er sendt til stedet, opplyser operasjonsleder Sandberg.

Ved 01-tiden er både ulykkesanalysegruppa og krimteknikere ankommet stedet og har satt i gang undersøkelser på ulykkesstedet som bærer preg av en vanvittig kollisjon med store materielle skader.

Deler fra bilene som ble revet av i sammenstøtet dekker hele kjørebanen og krimteknikere fra Østfold er kalt inn for å bistå sine kolleger fra Romerike.

TIPS OSSEpost: redaksjonen@smaalenene.no TLF: 909 70 700
Bilde: SMABILDE til 2005

Kommentarer til denne saken