Den store sommerstengingen er i gang på Østfoldbanen

SKI: Buss for tog fra Ski sentrum mandag morgen.

SKI: Buss for tog fra Ski sentrum mandag morgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag ble Østfoldbanen stengt for trafikk også mellom Ski og Oslo. Slik vil det være frem til begynnelsen av august.

DEL

Østlandets Blad:Mandag er første arbeidsdag med full sommerstenging på store deler av Østfoldbanen. Det vil si at vestre toglinjene er stengt mellom Oslo S og Rygge, mens østre linje er stengt mellom Oslo S og Mysen/Rakkestad. Slik vil det være frem til 4. august.

I uke 32 vil togene på Østfoldbanen kjøre med redusert hastighet slik at skinnene får "sette seg" etter arbeidene. Dette innebærer forsinkelser hele uken, samt at det også blir innstillinger i rushtiden de to første arbeidsdagene denne uken, skriver Vy.

Som vanlig er det satt opp alternative reisemåter mens arbeidene pågår på Østfoldbanen og reisemåtene avhenger av hvor man reiser fra eller til. Reisende til/fra Kolbotn og stasjonene videre inn mot Oslo henvises til Ruters tilbud. For reisende til/fra stasjonene fra og med Solbråtan til og med Ski henvises til busspendel til/fra Brynseng og T-bane videre til/fra Jernbanetorget. For reisende til/fra andre stasjoner er det buss for tog hele veien.

Nærmere informasjon om avganger og alternativ transport for den enkelte turen finner du ved å søke opp avreisested og reisemål på vy.no

En mer detaljert oversikt for reisende fra Oslo finner du her (Link til Vy)

Tips Oss
Epost: redaksjonen@smaalenene.no TLF: 909 70 700
Bilde: SMABILDE til 2005

Artikkeltags