Har du kulere tatovering enn Marcus (25)? Bli med i konkurransen «Indre Østfolds kuleste tatovering»

Marcus Borger fra Askim har tatovert Ash og Pikachu fra pokemon spillene.

Marcus Borger fra Askim har tatovert Ash og Pikachu fra pokemon spillene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nominer deg selv eller en venn, kanskje du har Indre Østfolds kuleste tatovering?

DEL

Tatoveringer kommer i alle farger, former og i varierende grad av utførelse. Vi er på jakt etter Indre Østfolds kuleste tatovering. Har du kunst på din kropp som du syns er utenom det vanlige? Har din tatovering en spesiell betydning for deg, eller skiller den seg ut på noe vis? Da oppfordrer vi deg til å dele det med oss i Smaalenenes Avis.

Vi tar imot alle forslag med takk. Send inn bilde, fullt navn og en liten beskrivelse av tatoveringen. Kanskje du i fremtiden kan smykke deg med tittelen «Indre Østfolds kuleste tatovering»?

(Saken fortsetter under bildet)

Tatovør og innehaver på Garasje Tattoo i Trøgstad Mette Johansson mener at ikke motivet er avgjørende for en god tatovering.

– Hvilket motiv du velger er helt individuelt. Det som avgjør om det er en bra tatovering, er utførelsen på streken og om tatoveringen er godt utført innenfor den stilarten den representerer, sier Johansson.

For å delta:

Send bilde, fullt navn og en liten beskrivelse på mail til marius.lippestad@smaalenene.no, til vår innboks på Facebook eller last det opp på Instagram med emneknaggen #smaafoto.

Frist: Onsdag 22. Mai.

Artikkeltags