Stein Ove Larsen ny Terra-sjef

Terra Securities slår seg konkurs.

Terra Securities slår seg konkurs. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Den tidligere banksjefen i Eidsberg Sparebank, Stein Ove Larsen (44) er konstituert som ny konsernsjef i Terra-gruppen AS.

DEL

Larsen overtar etter Ola Sundt Ravnestad, som trakk seg fra stillingen onsdag morgen.

- Min viktigste oppgave som konstituert konsernsjef i Terra-Gruppen vil først være å rydde opp i den situasjonen vi nå står oppe i. Jeg skal videre sammen med mange dyktige medarbeidere i Terra-Gruppen arbeide for å gjenoppbygge tilliten til våre omgivelser. Vårt verdigrunnlag skal bygge på de verdier våre aksjonærbanker står for. Vi skal fortsette å være en langsiktig innholdsleverandør til norske sparebanker. De produktområder som tidligere har vært levert via Terra Securities ASA skal leveres av andre underleverandører, sier konst. Konsernsjef i Terra-Gruppen Stein Ole Larsen.

Stein Ole Larsen (44) har vært konserndirektør med ansvar for bankdrift i Terra-Gruppen siden 2007. Før dette var han konsernsjef i B2 Holding og administrerende direktør i Bank2. Tidligere har han vært visekonsernsjef i Terra-Gruppen AS, banksjef i Odal Sparebank og banksjef i Eidsberg Sparebank. Han har innehatt flere styreverv bl.a. som styreleder i Eika-Gruppen AS frem til fusjonen med Terra-Gruppen AS i 1999 da han gikk inn i rollen som styrets nestleder. Larsen er utdannet Handelsøkonom fra Handelsakademiet.

Artikkeltags