Jon Einar orket ikke arrangere nok et biltreff og ville gi seg – da dukket hjelpen opp

FORTSETTER: Jon Einar Aandal orket ikke drive Biltreff Classic omtrent på egen hånd, men nå har han fått hjelp til å lage treff nok et år. 																ARKIVFOTO

FORTSETTER: Jon Einar Aandal orket ikke drive Biltreff Classic omtrent på egen hånd, men nå har han fått hjelp til å lage treff nok et år. ARKIVFOTO

Artikkelen er over 2 år gammel

Spydebergingen Jon Einar Aandal synes det var for mye jobb å arrangere Biltreff Classic.

DEL

SPYDEBERG: – Du meldte i fjor at det treffet ble det siste på Little Ponderosa, men nå går du løs igjen? Hvorfor?

– Hehe, det tydeligvis farlig å si at man gir seg, men det som skjedde var at da dukket det folk opp som sa jeg ikke måtte slutte, og som også tilbød seg å hjelpe til.

– Hvor mange medhjelpere har du fått med deg nå i år?

– Jeg har fått med meg 7–8 stykker. Så da går vi i hvert fall på ett år til, og arrangerer treff nå 2. juni. Det er veldig ålreit.

LES MER: Gir seg med biltreff etter 24 år – Det er vemodig, men alt til sin tid

– Hva slags kjøretøy er treffet på Little Ponderosa for?

– For å favne bredest mulig sier vi at det er for alt av entusiastkjøretøy, alt fra tråsykler, mopeder, motorsykler og biler. Hovedvekten vil nok ligge på gamle amerikanske veteranbiler.

– Er det andre ting på programmet som er verdt å trekke fram?

– Vi får blant annet besøk av en ekte dragrace-bil. Den blir nok stas å se på, og skal også starte opp med jevne mellomrom. Dessuten kommer både Spydeberg Motorklubb og Transporthistorisk forening fra Trøgstad og vil være på plass med stands.

– Hva blir de musikalske godbitene i år?

– Vi får besøk av en av verdens beste Elvis-imitatorer, Johnny Reel, og så kommer Tennesee Drifter fra Sverige. De spiller Johnny Cash, og har spilt på treffet flere ganger før. Det har vært en suksess, og folk har ønsket dem tilbake.

LES MER:

– Så nå er alt klart for storinntrykk?

– Vi håper jo på det. Det er klart at det er litt væravhengig p å et sånt treff, men det kommer nok mellom 100 og 300 kjøretøy, og 300 til 1.000 publikummere. I år har vi fått låne et jorde av nabogården, så det er rikelig med publikumsparkering også.

LES MER: Oppfylte drømmen – kunne endelig booke favorittartisten

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken