Mysen-kvinne (26) vant flunkende ny bil

Frida Lundsrud (26), bosatt i Sarpsborg, men fra Mysen er vinner av årets MY-bil, en Skoda Fabia 2018-modell.

Frida Lundsrud (26), bosatt i Sarpsborg, men fra Mysen er vinner av årets MY-bil, en Skoda Fabia 2018-modell. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var Frida Lundsrud som ble trukket ut som vinner av året MY-bil; en Skoda Fabia.

DEL

MYSEN: Bilvinneren var ikke til stede under trekningen, som ble utført av ordfører Erik Unaas, men hjemme hos sine foreldre i Kjærlighetsstien på Susebakke.

Da Unaas ringte opp vinneren for åpen mikrofon kom det bare et stort «hæ» fra Lundsrud, men etter å ha forklart at hun hadde vunnet MY-lotteriet og at hun kunne komme og hente sin nye bil tok det ikke lang tid før 26-åringen dukket opp på Mysen torg hvor den nye bilen sto og ventet på henne.

(Saken fortsetter under bildet)

Ordfører Erik Unaas trekker vinneren fra kassen med over 50.000 MY-sedler. Unaas deltok rett i forveien i Mysenløpet,men hadde hentet seg inn til trekningen.

Ordfører Erik Unaas trekker vinneren fra kassen med over 50.000 MY-sedler. Unaas deltok rett i forveien i Mysenløpet,men hadde hentet seg inn til trekningen. Foto:

– Dette passet jo veldig bra. Jeg har faktisk vært og sett på bil hele denne uken. Jeg hadde planer om å bytte ut min gamle 16 år gamle Ford Fiesta, sier den glade vinneren.

Frida Lundsrud opplyser at hun er fra Mysen, men for tiden bor i Sarpsborg hvor hun jobber som revisor.

(Saken fortsetter under bildet)

Mange menensker har samlet seg på Mysen Torg i håp om å bli den heldige vinneren av en ny bil.

Mange menensker har samlet seg på Mysen Torg i håp om å bli den heldige vinneren av en ny bil. Foto:

5–10 millioner

Billotteriet under Sommerdagene i Mysen er et samarbeid mellom Mysenbyen handelsforening, Skoda-forhandler Mysen Bil og Smaalenenes Avis, hvor de som handler i 18 Mysen-butikker får en MY-seddel for hver 100-lapp de handler for.

(Saken fortsetter under bildet)

Vinneren er ikke blant de fremøtte, så Erik Unaas og Geir Pedersen, daglig leder i Skoda-forhandler Mysen Bil ringer henne opp og ber henne komme og hente bilen sin. Alt skjer for åpen mikrofon, slik at publikum kan følge med.

Vinneren er ikke blant de fremøtte, så Erik Unaas og Geir Pedersen, daglig leder i Skoda-forhandler Mysen Bil ringer henne opp og ber henne komme og hente bilen sin. Alt skjer for åpen mikrofon, slik at publikum kan følge med. Foto:

– Jan Erik Almark i Smaalenenes Avis opplyser at det kom inn mellom 50.000 og 55.000 MY-sedler til konkurransen i løpet av de tre dagene den varte; torsdag, fredag og lørdag. I tillegg var også de 200 deltakerne i Mysenløpet med i trekningen.

(Saken fortsetter under bildet)

Her er den heldige vinneren sammen med lotteriarrangørene. Fra venstre: Geir Pedersen og Ingar Lysaker fra Mysen BIL, ordfører Erik Unaas, Jan Erik Almark og Frida Lundsrud.

Her er den heldige vinneren sammen med lotteriarrangørene. Fra venstre: Geir Pedersen og Ingar Lysaker fra Mysen BIL, ordfører Erik Unaas, Jan Erik Almark og Frida Lundsrud. Foto:

– Dette representerer en samlet omsetning på mellom 5 og 10 millioner kroner for butikkene i Mysen disse tre dagene, sier en godt fornøyd Almark, som også er glad for at det ble trukket ut en ung vinner med lokal tilknytning.

Eidsberg Brassband underholdt publikum på Mysen Torg før trekningen tok til.

Eidsberg Brassband underholdt publikum på Mysen Torg før trekningen tok til. Foto:

Artikkeltags