– Hadde vi hatt flere sitteplasser ville flere eldre kommet seg ut på tur

Artikkelen er over 1 år gammel

Fagforbundet Smaalenene sitt pensjonistutvalg har ytret et ønske om flere sitteplasser i Askim. Håpet er at det vil få flere eldre ut på tur.

DEL

Fagforbundet Smaalenene sitt pensjonistutvalg har sendt et brev til Askim kommune med et ønske om å få flere hvileplasser langs kommunens turstier.

–På medlemsmøte til Fagforbundet Smaalenene sitt pensjonistutvalg diskuterte vi blant annet sitteplasser ved turstier. Det var noen pensjonister som ytret det ønske til oss, vi hadde også diskutert det innad på forhånd. Vi ble derfor enige om å sende en henvendelse til kommunen, sier Eva Elisabeth Pedersen ved Fagforbundet Smaalenenes pensjonistutvalg.

– Behøver ikke noe flott

– Vi ønsker oss flere sitteplasser langs kommunens turstier, som på Solbergfosslinna og i flere av parkene. Sitteplassene behøver ikke være flotte og dyre, bare gode nok for en liten hvil under turen, forteller Pedersen.

Pedersen tror at flere sitteplasser gjør at flere eldre vil legge ut på tur.

– Jeg er ikke i tvil om at flere eldre hadde valgt å gå på disse turstiene om det var bedre muligheter for å sette seg og ta en pust i bakken, sier hun.

Hun forteller videre at hun håper kommunen gjør noe med saken, og at hun har fått bekreftet fra Askim kommune at saken er til behandling.

Artikkeltags