Slo til mot narkoselgere

AKSJONERTE: Felles etterforskingsenhet og Ida Melbo Øystese ledet en større narkotikaaksjon i Indre Østfold torsdag. I bakgrunnen sees leder for Retts- og påtaleenheten, Jens Elsebutangen, og politimester i Follo, Arne Jørgen Olafsen. ARKIVFOTO

AKSJONERTE: Felles etterforskingsenhet og Ida Melbo Øystese ledet en større narkotikaaksjon i Indre Østfold torsdag. I bakgrunnen sees leder for Retts- og påtaleenheten, Jens Elsebutangen, og politimester i Follo, Arne Jørgen Olafsen. ARKIVFOTO Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Politiet med aksjoner i Eidsberg, Askim og Skiptvet.

DEL

Torsdag valgte Felles etterforskingsenhet (FEE) i Follo politidistrikt å kjøre en større narkotikaaksjon flere steder i distriktet.

– Aksjonen skjedde i samarbeid med Indre Østfold politistasjon, og vi oppsøkte adresser i Askim, Eidsberg, Skiptvet. Dette var en målrettet aksjon mot bruker- og salgsleddet, sier leder for FEE, Ida Melbo Øystese til smaalenene.no

– Vi mener størrelsen på beslagene viser at dette var mer enn til eget bruk, sier Melbo Øystese. Ni personer ble pågrepet og siktet for narkotikalovbrudd og noe vinningskriminalitet. De pågrepne er i alderen 18 til 38 år. Politiet ser på en del av disse som en del av det nederste omsetningsleddet, rett over brukermiljøet.

– Vi ønsker å trigge lokalsamfunnet. Vi jobber på tvers av kommunegrensene, og slår til der vi mener det er behov, forklarer hun. I aksjonen ble det også funnet en del tyvegods etter vinningskriminalitet.

Tips Oss
Epost: redaksjonen@smaalenene.no TLF: 909 70 700
Bilde: SMABILDE til 2005

Artikkeltags