Den unge rapartisten Kaveh er et at de store stjerneskuddene innen norsk musikk om dagen, og har høstet både lovord og priser for sitt arbeid de siste årene. Nå er han aktuell med et noe overraskende samarbeid med de gamle rockeheltene CC Cowboys fra Østfold og Fredrikstad.

Anledningen er soundtracket til den kommende bilfilmen «Børning», som flere steder omtales som en norsk utgave av Fast & Furious.

Kaveh og CC Cowboys gjør låten «Alle Vet Ingenting» sammen. Den er produsert av suksessduoen i Stargate, Tor Erik Hermansen fra Askim og kompanjongen Mikkel Storleer Eriksen.

– Hovedpersonen i filmen hører på CC Cowboys. Den yngre generasjonen bilinteresserte hører på ny hip hop, og i Norge er Kaveh den beste representanten for det. Jeg ville bygge en bro mellom de to generasjonene norske artister, fortalte Hermansen til VG Nett da samarbeidet ble kjent å våres.

Artistene skal ha blitt tatt på sengen av Stargates forslag om samarbeid.

– Ingen av dem så det komme! Og da ble jeg enda sikrere på at jeg likte det, fortsetter Hermansen.

Nylig slapp Warner Music Norge videoen til låten. Den er laget av den kanadiske regissøren Blayre Ellestad som såkalt one take. Det betyr altså at hele videoen er spilt inn via ett opptak, uten stans.

Verken skuespillerne eller scener fra filmen er med i videoen, men i «Børning» vil Anders Baasmo Christiansen, Otto Jespersen, Sven Nordin og Jenny Skavlan fylle rollelisten.

Se «Alle Vet Ingenting» her (via Youtube):