Klubbens boksesekk ble ødelagt i hærverk – da startet bygda kronerulling

ØDELAGT: Slik fant Skiptvet karateklubb boksesekken sin på Kirkelund skole denne uken.

ØDELAGT: Slik fant Skiptvet karateklubb boksesekken sin på Kirkelund skole denne uken. Foto:

DEL

SKIPTVET: Like før helgen ble det publisert en litt kjedelig melding fra Skiptvet karateklubb i Facebook-gruppen «Skiptvet»:

– Onsdag, 19 desember, var jeg i kontakt med vaktmesteren på skolen (Kirkelund) vedrørende en annen henvendelse. Han kunne da fortelle at boksesekken vår, som står plassert på utsiden av skapet pga størrelsen, var blitt utsatt for hærværk. Det var et hull i toppen, men ikke mer enn at det skulle la seg reparere, skriver instruktør Svein-Tore Lien i en post i gruppen.

Det viste seg imidlertid snart at det var snakk om litt mer enn et hull på toppen av sekken. Den var så ødelagt at den ikke lot set reparere lenger.

– Dette er trist i dobbel forstand, fordi vi er en liten klubb som jobber frivillig og vi har ikke mye penger. En slik sekk koster fort opp mot 5.000 kroner, og det er mye penger for oss. Det er også trist fordi det er trolig elever ved skolen som har gjort dette, fortsetter Lien.

Han oppfordrer foreldre som har barn ved skolen om å ta en prat med dem om at dette er galt.

Det gledelige i hendelsen er at bygda virkelig har mobilsert for å hjelpe klubben. Via tjensten Spleis var moderatur i gruppen, Magnus Greand, raskt ute med å starte en innsamling til ny boksesekk. Allerede har over 30 personer gitt sitt bidrag, og summen er nå oppe i over 5.000 kroner.

Skiptvet karateklubb har med andre ord fått midlene de trenger til en ny boksesekk.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags