Derfor vil Petra (21) feire kjærligheten

Innlegg om kjærlighet: Petra Brinch (22) er bystyrepolitiker i Askim og politisk rådgiver i AUF. Nå slår hun er slag for skeiv kjærligheten og mangfold i bystyret.

Innlegg om kjærlighet: Petra Brinch (22) er bystyrepolitiker i Askim og politisk rådgiver i AUF. Nå slår hun er slag for skeiv kjærligheten og mangfold i bystyret. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Petra Brinch (21) vil heise regnbueflagget i nye Indre Østfold kommune. – Det er spesielt viktig når vi ser at enkelte ordførere i Indre Østfold bevisst nekter å heise regnbueflagget, påpeker hun.

DEL

ASKIM: I en interpellasjon til bystyret på torsdag skriver hun at Pride er en feiring av skeiv kjærlighet og mangfold.

Feirer kjærligheten i den nye kommunen

– Det er en feiring som viser at alle, uansett hvem man elsker, har plass i vårt samfunn. Derfor er jeg utrolig stolt og glad for at vår kommune tidligere har valgt å heise regnbueflagget under denne markeringen.

LES OGSÅ:  Ordførerens beslutning fikk enorm respons i fjor – vil ikke heise regnbueflagget i år heller

– Det er flott at kommunen vår med denne lille gesten, viser at alle er aksepterte og velkomne hos oss, vil hun si i sin interpellasjon i bystyret.

Hun forslår at regnbueflagget skal heises hvert år frem til Askim blir en del av Indre Østfold kommune.

LES OGSÅ: Alle Pride-flaggene er stjålet

– Det er også et tegn til fellesnemnda og det nye kommunestyret at vi ønsker en inkluderende kommune hvor all kjærlighet er akseptert. Det er spesielt viktig når vi ser hvordan enkelte ordførere i Indre Østfold bevisst nekter å heise regnbueflagget, påpeker hun.

Artikkeltags