Gå til sidens hovedinnhold

Så mye penger samlet bensinstasjonene på Sekkelsten og Ørje inn til Rosa sløyfe

Artikkelen er over 2 år gammel

Circle K E6-Rygge samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Østfold. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.

Rygge-stasjonen samlet inn 32.875 kroner. Circle K på Sekkelsten i Askim kom på andreplass i Østfold. De samlet inn 27.720 kroner. Fra Ørje kommer det inn 20.900 kroner inn til Rosa sløyfe.

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen er imponert over resultatet og det sosiale engasjementet til Circle K.

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er svært viktig for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier aksjonslederen i en pressemelding.

LES OGSÅ:

Bildeserie

BILDER: Pink Party – 150 damer fikk gratis mat og drikke

– Vi nærmer oss 23 millioner innsamlede kroner over de sju årene vi har hatt Rosa sløyfe-aksjon ved våre stasjoner, og i år ble det dessuten ny innsamlingsrekord for oss med 4,75 millioner kroner. Det er utrolig gøy, og vi retter en stor takk til alle kundene som har gitt penger til en så viktig sak, og til stasjonsdrivere og medarbeidere som har satset maksimalt på årets viktigste kampanje, sier norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

Kreftforeningen og Brystkreftforeningen står sammen om Rosa sløyfe-aksjonen, som i år gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.

LES OGSÅ: Rita og resten av bensinstasjonen fikk inn nesten 22.000 rosa kroner

På fylkesnivå var det Rogaland som samlet inn mest penger – hele 630 000 kroner. Fylket hadde hele fem representanter blant de 15 stasjonene i landet som fikk inn mest til Rosa sløyfe i år.

Kommentarer til denne saken