Start og mål er som kjent på brua, den nye Smålenene bru på nye E18. På grunn av stor pågang de siste dagene har påmeldingsfristen blitt skjøvet frem til ettermiddag lørdag 23.oktober.

- Fram til lørdag er det mulig å melde seg på elektronisk, på nettet via smaalenene.no. For dem som ikke vil bruke nettet, men vi oppfordrer flest mulig til å gjøre det, er det mulig å melde seg på ved start. Men senest en halv time før trimmen starter, sier Jarle Bentzen i Smaalenenes Avis.

Han minner om at alle som deltar er med å gi penger til årets TV-aksjon for Flyktninghjelpen. Smaalenenes Avis har garantert en gave på minimum 10.000 kroner eller 20 kr per deltaker til årets TV-aksjon.

- Værmeldingen lover også godt. Det er meldt kaldt og sol. Da ligger alt til rette for en flott tur over den flotte brua og en hyggelig trimtur for folk i alle aldre, sier Jarle Bentzen.

Det er viktig at deltakerne møter opp i god tid før start og får sine startnummer. De fungerer også som loddsedler og premiene er som kjent en sykkel, hotellopphold og gratis trening på treningssenter.