Det opplyser Frode Thøring på krimvakta i Fredrikstad. Mandag formiddag gikk politiet også ut med navn og bilde av den savnede mannen. Det dreier seg om 25 år gamle Martin Halvorsen Heieren. Etter samtykke fra familien er det også frigitt et bilde av vedkommende.

– Mannen er fortsatt ikke funnet og vi leter fortsatt, sier Thøring til Fredriksstad Blad.

Politiet er interessert i tips i saken. Disse kan ringes inn på 64 99 91 30.

Den unge mannen ringte legevakten ved fem-tiden natt til søndag. AMK og politiet ble koblet inn i saken, og politiet uttrykte søndag morgen at de var bekymret for mannens mentale helse og hans evne til å ta vare på seg selv.

 

Det ble søkt etter mannen hele søndag – men leteaksjonen var resultatløs. Mandag morgen ble altså søket gjenopptatt. Helikopter, hunder og store mannskapsstyrker fra hjelpeorganisasjonene har deltatt i søket.

LES MER: Store styrker leter etter savnet mann (25) i Onsøy

Politiet mistenkte søndag at mannen ikke ønsket at de skulle finne ham, og at han derfor kunne skjule seg i området for letemannskapene.

Søndag kveld og natt til mandag har det regnet kraftig i hele distriktet.

 Det har vært mye nedbør og mannen er sikkert både våt og kald. Han er kjent i området. Lørdag kveld deltok han på en låvefest i området, og vi ber festdeltagerne der om å melde seg for politiet dersom de har opplysninger eller observasjoner av mannen. Det gjelder også turgåere i området, opplyste operasjonsleder hos politiet Terje Marstad søndag.'

Politiet skal ha et møte om saken utover mandag formiddag for å vurdere hva som skal gjøres videre.

– Foreløpig leter vi med full styrke, sier Thøring.