Opphørssalg for alle i Taxfreebutikken på Rygge

Nå er det opphørssalg på taxfree-butikken på Moss lufthavn Rygge.

Nå er det opphørssalg på taxfree-butikken på Moss lufthavn Rygge. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Flyplassen er stengt. Men fredag 4. og lørdag 5. november åpner taxfreebutikken på Moss lufthavn Rygge dørene for alle som vil handle.

DEL

Dette skal være første gang at en taxfreebutikk selger varer på denne måten. Det blir 30 prosent rabatt på alle varer, skriver Moss lufthavn Rygge i en pressemelding.

– Selger ut mesteparten

– Vi har fortsatt mange varer igjen i butikken, etter at lufthavnen stengte sist helg, så vi håper med dette tiltaket å selge ut mesteparten av vår beholdning, opplyser Duty Free Manager i selskapet Airport Retail Norway, Tomas Ekvoll.

Dagsavisen skriver at den siste måneden har Airport Retail Norway solgt alle varer, utenom kvotevarer, med 30 prosent rabatt. Det har gitt gode salgsresultater, men fortsatt er det mye varer igjen. Derfor har selskapet valgt og tolle inn resterende beholdning av kosmetikk, parfyme og sjokoladevarer, slik at alle kan gjøre et gunstig kjøp.

Varer for åtte mill. kroner

– Ikke minst burde dette noe spesielle salgsinitiativet være en ypperlig mulighet for å gjøre gode julegavekjøp, sier Tomas Ekvoll i følge Dagsavisen. Han minner om at salget ikke gjelder kvotevarer.

Gjenstående varebeholdning i Taxfreebutikken på Moss lufthavn Rygge har en totalverdi på cirka åtte millioner kroner, skriver Dagsavisen.

Artikkeltags