Advarer mot falsk representant for ambulansetjenesten

ADVARER: Avdelingssjef for prehospital avdeling Merete Storli Tveit advarer mot en ukjent mann som utgir seg for å være ambulansesjåfør.

ADVARER: Avdelingssjef for prehospital avdeling Merete Storli Tveit advarer mot en ukjent mann som utgir seg for å være ambulansesjåfør. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sykehuset Østfold melder på sin nettside at mann skal ha utgitt seg for å være ambulansesjåfør i Aremark.

DEL

–  Prehospital avdeling i Sykehuset Østfold er gjort kjent med at en mann som utgir seg å være fra ambulansetjenesten har ringt på en dør i Aremark. Han skulle montere en boks i huset som ville gjøre det lettere for ambulansen å finne fram, sier avdelingssjef for prehospital avdeling Merete Storli Tveit via sykehusets nettside.

Hun preseiserer at mannen ikke er ansatt ved sykehuset.

– Ambulansetjenesten skal ikke montere noe i noen boliger i Østfold, og vi advarer mot å slippe inn ukjente, sier hun.

Eldre kvinne fikk besøk

På nettsiden opplyser sykehuset at det var en eldre kvinne i Aremark som fikk uventet besøk.

«Utenfor stod en ung, trivelig mann med en rød boks i hånda. Han presenterte seg som å komme fra ambulansetjenesten. Han fortalte at ambulansene har problemer med å finne fram i Aremark og han skulle derfor inn i hus i Aremark for å montere en slik boks som ville gjøre det lettere for ambulansene å finne fram. Han spurte om hun var alene. Det bekreftet hun og han hadde da svart at han ville komme igjen», opplyser sykehuset via sin egen nettside.

–  Vi advarer mot å slippe inn ukjente, og vi oppfordrer publikum til å ta kontakt med politiet om de skulle oppleve noe slikt, sier Merete Storli Tveit.

Sykehuset Østfolds ambulansemedarbeidere bærer rød uniform og har ID-kort utstedt fra Sykehuset Østfold. Politiet er informert om hendelsen, og denne advarselen er publisert i samråd med Politiet.

Artikkeltags