Politihuset i Ski evakuert etter funn av mistenkelig gjenstand – bombegruppa er på plass

SPERRET AV: Politihuset i Ski er sperret av etter funn av mistenkelig gjenstand. Bombegruppa skal være på plass.

SPERRET AV: Politihuset i Ski er sperret av etter funn av mistenkelig gjenstand. Bombegruppa skal være på plass. Foto:

Bombegruppa er på plass i Ski for å undersøke en mistenkelig gjenstand på politihuset i Ski.

DEL

SKI: Politiet melder på twitter ved 10:44-tiden at bombegruppa er på stedet for å undersøke gjenstanden, klokken 10.58 meldte politiet at situasjonen fortsatt er uavklart. Brannvesenet melder også at de bistår politiet. Klokken 12:10 melder politiet at det ikke er noe nytt å melde om den uidentifiserte gjenstanden på politihuset i Ski ennå. Publikumsmottaket er fremdeles stengt, skriver Moss Avis.

Poitiet i Øst meldte på twitter ved 10:25-tiden onsdag at kundemottaket ved politihuset i Ski, som huser hele Øst politidistrikt, var evakuert.

Årsaken skulle være at de hadde oppdaget en uidentifisert gjenstand inne på huset som måtte undersøke nærmere.

– Vi undersøker hva det er nå. Vi har også bedt om bistand fra sentrale bistandsressurser, sa operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til VG.

Foto:

VG meldte at gjenstanden antagelig har kommet via posten.  De melder også at halve politihuset er evakuert. Det skal utgjøre cirka halvparten av de ansatte på politihuset, ifølge Sandberg.

Politiet i Øst er slått sammen av tidligere Follo, Romerike og Østfold politidistrikter. Distriktet dekker fylkene Akershus (unntatt Asker og Bærum) og Østfold. Hovedkontoret ligger i Ski.

Artikkeltags