Smilet på plass

Fra kritikk til smilefjes: I løpet av en dag fikk daglig leder Geir Kjerengtrøen (t.v.) snudd rutinene ved Gjestehus fra surmunn til smilefjes. Her ed Kristoffer Kjerengtrøen. arkivfoto

Fra kritikk til smilefjes: I løpet av en dag fikk daglig leder Geir Kjerengtrøen (t.v.) snudd rutinene ved Gjestehus fra surmunn til smilefjes. Her ed Kristoffer Kjerengtrøen. arkivfoto

Artikkelen er over 4 år gammel

Veikroa Ditt Gjestehus entret status fra surmunn til smilefjes.

DEL

8 uker Smaalenenes Avis + til kun 99,- Bestill her!

MYSEN: Mandag kveld hang surfjeset på inngangsdøren, som tilsa at her var det en alvorlig mangel av mathåndteringen.

Tilsynet var der 25. februar.

Tryggere mat

1. mars var Mattilsynet på nytt på veikroa. Feilen var rettet opp, og veikroa ved Momarken fikk status smilefjes, viser Mattilsynets nettside.

Også Panda restaurant i Folkenborgveien har endret status fra surmunn til smilefjes.

Også tre spisesteder på Ørje har endret rutinene og fått smilefjes etter Mattilsynets siste kontroll.

Les også: Mattilsynet sjekket Mysens spisesteder - se hvilke som måtte skjerpe seg (for abonnenter)

Det betyr at spisestedene Bakergaarden Café og restaurant, Happy Pizza og Enogførtin kafé og lunsjbar har rutiner for å servere gjestene sikker mat.

Da kontrollanten fra Mattilsynet var på besøk tidligere i år fikk disse tre status som strekmunn – med andre ord det var feil eller mangler som måtte rettes opp. Det er nå gjort.

Kontroller

2. mars fikk Grensekroa på Ørje smilefjes etter å ha fått to strekmunn tidligere. Først 27. januar og deretter 10. februar. Andre mars viste kontrollen derimot at alt var i orden ved spisestedet på grensen.

De to spisestedene i Stasjonsgata i Spydeberg, Torgdamene og Merethes Landhandel & Cafe har begge gått fra strekmunn til smilefjes.

Derimot sliter de to spisestedene Schiegaarden kinarestaurant Li Quan og Harlem Restaurant og bar. Mattilsynet ga utestedene strekfjes.

På Skjønhaug er det bare smilefjes på de stedene der Mattilsynet har kontrollert. I Skiptvet har Mattilsynet ikke vært på besøk ennå.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken