Skal rappellere ned kornsiloen sammen med TV-profil som gjør ting han ikke kan

For å promotere Gründer- og næringslivsmessen i Eidsberghallen skal Lions Club Mysen-president Morten Andersen (53), rappellere ned siloen i Mysen sammen med Harald Rønneberg (45). Messen er i regi av Lions Club Mysen. Fra venstre: Magne Lysaker (73), Steinar Heller (67), Espen Haugerud (56), Børge Grefsli (56), Heidi Johansen (53) og Morten Andersen (53).

For å promotere Gründer- og næringslivsmessen i Eidsberghallen skal Lions Club Mysen-president Morten Andersen (53), rappellere ned siloen i Mysen sammen med Harald Rønneberg (45). Messen er i regi av Lions Club Mysen. Fra venstre: Magne Lysaker (73), Steinar Heller (67), Espen Haugerud (56), Børge Grefsli (56), Heidi Johansen (53) og Morten Andersen (53). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er rundt 60 meter fra toppen av kornsiloen i Mysen og ned til bakken. Lørdag 20. oktober skal Morten Andersen (53) rappellere ned fra toppen sammen med TV-kjendis Harald Rønneberg (45).

DEL

MYSEN: – Jeg spurte om jeg kunne være med. Det gikk greit, smiler president for Lions Club Mysen, Morten Andersen.

De to skal rappellere ned siloen med kamera på hjelmene. Videoen fra kameraene blir overført direkte til storskjerm under Gründer- og næringslivsmessen i Eidsberghallen.

– Jeg tror det blir minst like moro å se det på storskjerm der som å være her, mener klubb-presidenten.

Etter rappelleringen skal Harald Rønneberg avslutte messen i Mysen med et foredrag. Rønneberg har ikke tid til å uttale seg om arrangementet til lokalavisen på forhånd.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Heidi Johansen (53) og Børge Grefsli (56) jobber med bannere for årets Gründer- og næringslivsmessen i Eidsberghallen.

Heidi Johansen (53) og Børge Grefsli (56) jobber med bannere for årets Gründer- og næringslivsmessen i Eidsberghallen. Foto:

Viktig med lokale gründere

– Hvis vi skal ha et levende lokalsamfunn, så må vi ha arbeidsplasser, påpeker Espen Haugerud (56) fra Lions Club Mysen.

Det er andre gang klubben arrangerer en slik messe. De mener at det er viktig å skape et forum der de som har en idé kan møte hverandre og lokalbefolkningen.

– Da vi arrangerte messen i 2016, så vi at det var like viktig for næringslivet å møte hverandre. Derfor vil fredagen være avsatt til næringslivet, mens det lørdag vil være åpent for publikum.

Messen er for alle som driver næringsvirksomhet i Eidsberg. Håpet er å inspirere gründere til å starte egne bedrifter og skape arbeidsplasser i lokalsamfunnet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

En banner bli hengt opp for å promotere Gründer- og næringslivsmessen i Eidsberghallen lørdag 20.oktober.

En banner bli hengt opp for å promotere Gründer- og næringslivsmessen i Eidsberghallen lørdag 20.oktober. Foto:

LES OGSÅ: Har gjort suksess der ingen skulle tro noen kunne drive bedrift: – Stolt av det vi har fått til

Ikke alle vet hvem Lions Club Mysen er

– Mange tror vi selger softis. Det gjør vi forså vidt også, men Lions Club er mye mer enn det, fastslår Espen Haugerud.

I år feirer Lions Club Mysen 50 år. Den lokale klubben er en gren av den verdensomspennende serviceorganisasjonen. Lions Club tar ingen politiske eller religiøse standpunkt og forsøker å hjelpe til der det er mulig.

– Vi selger som sagt softis, så har vi den årlige tulipanaksjonen. Vi får også inntekter fra Gründer- og næringslivsmessen. Disse inntektene går uavkortet til veldedige formål. I 2016 fikk vi for eksempel 85.000 kroner, 50.000 ga vi til korps i Mysen, så de kunne kjøpe nye instrumenter, sier Morten Andersen.

Håpet er at årets Gründer- og næringslivsmesse skal gi inntekter til veldedige formål, i tillegg til å skape kontakt mellom det lokale næringslivet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lions Club Mysen-president Morten Andersen (53), rappellere ned siloen i Mysen sammen med Harald Rønneberg (45). Fra venstre: Steinar Heller (67), Espen Haugerud (56) og Morten Andersen (53).

Lions Club Mysen-president Morten Andersen (53), rappellere ned siloen i Mysen sammen med Harald Rønneberg (45). Fra venstre: Steinar Heller (67), Espen Haugerud (56) og Morten Andersen (53). Foto:

LES OGSÅ: Nå kan du bli medeier i denne lokale banken – åpner opp eierstrukturen etter 159 år

Ønsker flere medlemmer

– Snittalderen i klubben kunne vært lavere og det er ikke så mange kvinner med, innrømmer klubb-presidenten.

Han håper at flere fra lokalmiljøet vil engasjere seg og at det blir tatt grep for å øke kvinneandelen.

– Til neste år blir det iallfall en kvinnelig president, sier Morten Andersen.  

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken