Rar sms fortsatt et mysterium – har spredt seg både i Askim, Mysen og Råde

Fire ganger: David Hesjevoll er en av dem som har fått den mystiske meldingen. Han fikk den tilsendt fire ganger etter hverrandre. (Foto: Skjermdump)

Fire ganger: David Hesjevoll er en av dem som har fått den mystiske meldingen. Han fikk den tilsendt fire ganger etter hverrandre. (Foto: Skjermdump) Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

I går skrev Smaalenenes Avis at en mystisk tekstmelding har gått ut til en hel skoleklasse på Askim videregående skole. «asdasdadbfa» sto det i den spesielle meldingen som ble sendt fra et ukjent nummer.

Etter vi skrev om saken har avisen fått flere innspill fra andre som har fått den samme meldingen. En rekke personer ble også tagget da vi delte saken på Facebook.

Jenny Johnsrud Amundsen forteller at det også er elever på Mysen videregående skole som har fått den samme meldingen. Lars Bjørnar Ericsson opplyser at elever på Tomb i Råde også har fått den.

David Hesjevoll opplyser samtidig at han nå har fått vite at det er flere klasser på Askim videregående skole som har fått meldingen.

Nytt for Telia og Telenor

Smaalenenes Avis tok en telefon til mobiloperatørene Telenor og Telia for å høre om de kunne oppklare mysteriet. Hos Telenor sier kundebehandleren at hun ikke har hørt om dette før. Hun sende spørsmålet videre til selskapets svindel-avdeling. De kunne ikke gi avisen en tilbakemelding i løpet av arbeidsdagen onsdag.

Hos Telia har de heller ikke fått noen henvendelser om disse meldingene.

– Om det er tilfeller hvor kunder av oss mottar SMS som dette, så ønsker vi gjerne at de tar kontakt med oss slik at vi kan få sett nærmere på saken. Det kan godt være noen som sender ut fellesmeldinger som har sendt en melding ved uhell. Det er ikke nødvendigvis årsaken, men kan være en mulig forklaring, sier kundebehandleren hos Telia.

Er det noen flere som har mottatt denne meldingen i dag? Vet du kanskje hvor den kommer fra? Send oss gjerne en tilbakemelding!

Artikkeltags