I Eidsbergveien 43 skal de tre firmaene samle seg i samme kontorlandskap. Virksomhetene skal ikke slås sammen, men tanken er at man skal dra nytte av hverandres kunnskap og kreativitet.

–  Vi snek oss litt rundt i gangene her, og fant dette store kontoret, sier Linn Helga Ljunggren fra Dalsgren.

– Dette er lokaler som er litt for store for oss, så da tenkte vi at vi skulle høre med Jonas om han ville flytte inn med oss. Videre hadde vi en del kontakt med Dan Vegar og tenkte at det ville være veldig bra om alle tre firmaene ble samlet i samme kontrorlandskap, følger hun opp.

Tre ulike bedrifter som kan hjelpe hverandre

Håpet er at kundene skal få mer effektiv hjelp. Ved at de samles i samme kontrorlandskap er veien kort fra å bli fotografert, få en nettside eller benytte seg at tjenestene til Desingbyrået. For Jonas og Dan Vegar betyr det mye at de får jobbe med andre.

– Jeg har to små barn og er vandt til å jobbe hjemmfra og på bibloteket. Det skal bli deilig å få en dør jeg kan lukke igjen i blant, sier Dan Vegar med en latter.

– Jeg tenker at vi er mange kreative hoder her som kan hjelpe hverandre. Lokalene er av topp kvalitet og luften er god her. Det har mye å si når man skal sitte flere timer foran pcen, sier fotograf Ingstad.

Det er ikke fastsatt en dato for åpningen av nye lokaler, men det vil skje utover høsten.