Jonas (25) selger nettbutikken: – Det trenger mer kjærlighet enn hva jeg kan gi

Jonas Ingstad (25) har ikke lenger tid til å drive nettbutikk. Nå selger han nettbutikken, klokkemerket og en stor bildebank til markedsføringsbruk.

Jonas Ingstad (25) har ikke lenger tid til å drive nettbutikk. Nå selger han nettbutikken, klokkemerket og en stor bildebank til markedsføringsbruk. Foto:

Jonas Ingstad startet i 2018 en nettbutikk som selger hans eget klokkemerke "Zeroxuse". Tiden strekker imidlertid ikke til og han har bestemt seg for å selge.

DEL

For ganske nøyaktig ett år siden lanserte Jonas Ingstad (25) sitt eget klokkemerke «Zeroxuse». Han fortalte Smaalenenes Avis at det ikke var klokkene som tiltrakk han, men det å drive en nettbutikk og å markedsføre produktene. Nå har han bestemt seg for å selge konseptet videre.

– Det er ganske tidkrevende arbeid. Det trenger litt mer kjærlighet enn hva jeg kan gi nå, sier Ingstad.

– Satsingen fikk en god start. Jeg fikk til den markedsføringen jeg ønsket meg. Jeg jobbet strategisk med influensere og fikk med meg flere. Dette har vært en veldig lærerik prosess, hvor jeg har sett på hvordan store selskaper markedsfører seg. Det har jeg latt meg inspirere av og tatt med videre inn i Zeroxuse, forklarer Ingstad.

Han forteller at han har hatt stort utbytte av å prøve seg frem innen markedsføringen. Hovedgeskjeften hans som fotograf går foran arbeidet med klokkene. Derfor har han bestemt seg for å selge konseptet.

– Man må være langt mer aktiv for å vise frem produktene, enn hva jeg har tid og midler til. Det holder ikke bare med en god nettbutikk, man må også ut til butikkene å vise seg frem, forklarer han.

Til konseptet han selger følger det med en stor bildebank som kan brukes i markedsføring.

– Hadde jeg vært innleid som fotograf hadde det kostet godt over 100.000 kroner å få en slik bildebank. En eventuell kjøper vil få med varelageret og nettbutikken, forklarer han.

– Jeg setter en pris på det som gjenspeiler de pengene jeg har brukt i konseptet. Det er litt over 100.000 kroner. Dette er en ypperlig mulighet for den som ønsker å ta konseptet «Zeroxuse» og utvikle det videre, forklarer Ingstad.

Artikkeltags