Hedret bygdas NM-vinnere: – Utrolig stor prestasjon

NM-VINNERE: Saxe Frøshaug og kommunestyret gjorde stas på bygdas NM-vinnere. Fra venstre: Paul Aksel Authen (møtte for Mia Authen), Loke Gustus Holth og Jonas Elvebakk.

NM-VINNERE: Saxe Frøshaug og kommunestyret gjorde stas på bygdas NM-vinnere. Fra venstre: Paul Aksel Authen (møtte for Mia Authen), Loke Gustus Holth og Jonas Elvebakk.

I tradisjon tro ble bygdas NM-vinnere invitert på årets siste kommunestyremøte.

DEL

TRØGSTAD: I alt tre personer kunne møte opp for å motta heder og ære for sine sportslige prestasjoner i året som har gått. Tradisjonen er at kommunestyret kaller inn NM-vinnerne til årets siste kommunestyre.

Hedret Indre Østfolds fotballhåp

Loke Gustus Holth og Jonas Elvebakk ble hedret for sine solide prestasjoner innenfor skyting og i hestesporten, mens Mia Authen fikk hederlig omtale og blomster etter å ha vunnet kongepokal med LSK kvinner.

– Det er utrolig morsomt at Trøgstad har fått en Norgesmester i fotball, skrøt ordfører Saxe Frøshaug.

LES OGSÅ: Mia (17) kjempet seg tilbake fra brudd i foten – vant cupfinalen for seniorer

Mia Authen (helt til venstre i bildet) kunne feire cupgull med resten av laget i høst. Det er en stor prestasjon å bli cupmester i en alder av 17 år.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Mia Authen (helt til venstre i bildet) kunne feire cupgull med resten av laget i høst. Det er en stor prestasjon å bli cupmester i en alder av 17 år. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto:

Kunne ikke møte opp

17-åringen Mia Authen har mange jern i ilden, og er opptatt av å prestere på flere arenaer enn på fotballbanen. Siden hun nå er inne i tentameninnspurten, så kunne ikke den talentfulle jenta møte opp selv. Det var hennes far, Paul Aksel Authen, som tok i mot blomster på vegne av datteren sin. Han tok også ordet i kommunestyresalen.

– Å vinne NM var stort for Mia. Hun er både stolt og ydmyk, men forteller at dette gir inspirasjon til å satse videre, sa pappa Paul Aksel Authen til kommunestyret.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags