Kalenderen utgår: – Vi har jobbet med å finne en annen løsning, men har dessverre ikke lykkes

TJENESTEN UTGÅR: Dette synet har møtt flere av våre brukere den siste uka.

TJENESTEN UTGÅR: Dette synet har møtt flere av våre brukere den siste uka. Foto:

Konsernet Amedia har besluttet å legge ned brukertjenesten «Det skjer-kalenderen».

DEL

Fra mandag 15. april har flere blitt møtt av teksten «Siden finnes ikke» når de skal legge inn arrangementer på www.smaalenene.no. Årsaken er at Amedia har besluttet å legge ned tjenesten folk kjenner som «På plakaten» og «Det skjer-kalenderen».

– Vi beklager at vi ikke har kommet ut med informasjon om dette før nå. Vi har jobbet med å finne en annen løsning, men har dessverre ikke lykkes, sier nyhetsredaktør Anne Sterri Harestad.

Tjenesten har blitt brukt av både privatpersoner og frivillige organisasjoner til å fortelle om små og store ting som skjer i Indre Østfold.

– Vi vil fortsatt trykke innsendte forhåndsomtaler på familiesidene i papiravisen når plassen tillater det. Innlegg med eventuelt bilde sendes til redaksjonen@smaalenene.no, sier Sterri Harestad.

Smaalenenes Avis oppfordrer også folk til å fortsette å tipse oss om små og store saker på mailadressen over eller på tipstelefonen 909 70 700.

– Vi skal både være lim og lupe i samfunnet. Selv om tjenesten utgår vil vi fortsette å skrive om ting som rører seg i samfunnet, sier nyhetsredaktøren.

Artikkeltags