Slik så kontoret til Roy ut da han kom på jobb: – Hevnen er søt

På kontoret til daglig leder av Maxbo på Knapstad ble absolutt alt pakket inn i aluminiumsfolie. Sånn må man regne med når man fyller 50 år.

På kontoret til daglig leder av Maxbo på Knapstad ble absolutt alt pakket inn i aluminiumsfolie. Sånn må man regne med når man fyller 50 år. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ikke bare bare å fylle 50 år hos Maxbo på Knapstad.

DEL

HOBØL: – I desember i fjor fylte jeg 50 år. Da hadde Roy tapensert hel kontoret mitt med post-it-lapper. Tidligere i år var det en annen her på jobb som fikk alt pakket inn med flastfolie. Tirsdag var det Roy sin tur og vi måtte jo tulle med ham, sier Vidar Steinum, som var hjernen bak spøken.

På mandag brukte han og en kollega en drøy time på å pakke inn alt på kontoret til daglig leder Roy Johnsen. De brukte 10 ruller (100 meter) med aluminiumsfolie. Alt ble pakket inn - til og med alle pennene.

– Han har lagt opp til dette selv så vi måtte jo bare ta ham. I tillegg til å pakke alt inn i aluminiumsfolie la vi en haug med planker midt på gulvet hans. Han hater jo rot på lageret, så da måtte vi rote på kontoret hans, flirer Steinum.

Roy Johnsen ante at hans 50 årsdag ikke kom til å gå som en normal dag.

– Jeg hadde på følelsen av de kom til å finne på noe. Da jeg så hva de hadde gjort kunne jeg ikke gjøre annet enn å begynne å le, flirer han hjertelig.

Den daglige lederen lot seg imponere av innsatsen til medarbeiderne ettersom de hadde vært grundige.

– De har nok brukt litt tid og jeg kan tenke meg at de lo godt mens de holdt på, sier Johnsen og smiler.

Begge er enige om at det skal være litt ekstra moro på jobb når noen har bursdag. Dessverre for dem er det en stund til neste ansatt fyller 50 år.

Artikkeltags