Galleri & Atelier art to be har fått nye lokaler – et steinkast unna de gamle

Bildetekst: Åpningsfesten på fredag fik også besøk av ordførerne. f.v. Tom Paulsen, ordfører i Hobøl Olav Breivik og Bente Flote-Hansen.

Bildetekst: Åpningsfesten på fredag fik også besøk av ordførerne. f.v. Tom Paulsen, ordfører i Hobøl Olav Breivik og Bente Flote-Hansen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Hobøl: Lørdag 3. februar åpnet dørene for nye Galleri & Atelier art to be i Tomter. Galleriet har eksistert siden 2012, men nå har de fått nye og større lokaler et steinkast unna de gamle.

– Gjennom kunst kan man komme ut av gamle tankemønstre og bli opptatt av farger og former, forklarer Bente Flote-Hansen. Hun driver galleriet sammen med Tom Flote-Paulsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Galleri & Atelier art to be holder nå til i Enebakkveien. Tidligere holdt de til i Industriveien, markert med rød sirkel.

Galleri & Atelier art to be holder nå til i Enebakkveien. Tidligere holdt de til i Industriveien, markert med rød sirkel. Foto:

Les også: På kafeen i Mysen kan du se noe helt spesielt rammet inn – hvis du er av den oppmerksomme typen

Full kalender ut året

Flote-Hansen driver galleriet sammen med Tom Paulsen og gjennom februar kan du se deres verker i galleriet. I mars kommer det en ny utstilling, og kalenderen er etter det full frem til 2019.

– Det er viktig for oss å vise frem kunstnere fra Hobøl. Men vi gir også plass til kunstnere fra Oslo og områdene rundt oss, sier Flote-Hansen.

Les også: I bildene til Ari Behn skjuler det seg hemmelige budskap

Et aktive møtepunkt

I tillegg til de mange utstillingene av malerier og foto kommer det til å være andre aktiviteter på galleriet. Det blir keramikk verksted, rammer verksted, kursvirksomhet og en liten kafé med tilhørende kunstbibliotek.

– Det hender at folk hopper av toget og stikker en tur innom galleriet før de hopper på neste tog vider, sier Flote-Hansen og ler.

Les også: Nå kan du sitte i bilen og nyte lokal kunst

Artikkeltags