Derfor er biblioteket stengt i dag og i morgen

Seksjonsleder John Firing samler ansatte i biblitekene og servicetorgene på hotellet på Brennemoen torsdag og fredag.

Seksjonsleder John Firing samler ansatte i biblitekene og servicetorgene på hotellet på Brennemoen torsdag og fredag.

Nå skal bibliotekansatte legge slagplanen for driften i den nye storkommunen. Derfor stenges biblioteket på Mysen torsdag og fredag denne uken.

DEL

John Firing, seksjonsleder for innbyggertorgene og bibliotekene i Indre Østfold kommune, forteller at de ansatte på bibliotekene i de fem kommunene som slås sammen til Indre Østfold kommune fra 1. januar 2020, skal bli bedre kjent. Det skjer på en samling på hotellet på Brennemoen torsdag 8. og fredag 9. august. Der skal de forberede og planlegge driften i den nye kommunen.

– Vi må samle alle nå før valget. Ellers vil det gå langt utpå høsten, sier Firing.

Samlingen innebærer at biblioteket på Mysen stenges disse to dagene. I noen av de andre kommunene blir bibliotekene stengt bare en dag siden disse allerede er stengt enten på torsdager eller fredager. I Askim og Spydeberg med meråpne bibliotek, hvor innbyggerne kan låse seg inn selv, endres ikke tilbudet. Men det blir ingen ansatte der.

Men også ansatte på dagens servicetorg skal være med på samlingen. Derfor vil innbyggerne møte en del vikarer der. Noen av dem er kommunalsjefene i Indre Østfold kommune, forteller Firing.

Les også: Nederlandsk arkitektfirma kan få jobben med å utforme de nye innbyggertorgene

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags