Hobølhunden Vega har fått roller i svensk forestilling og i ny tv-serie

REISER RUNDT: Marianne Methi og hunden Vega reiser overalt. Nå har de nettopp vært i Sverige og vært med på skuespillet "Annie". I tillegg er hunden med i en ny NRK-serie med Jenny Skavlan i hovedrollen.

REISER RUNDT: Marianne Methi og hunden Vega reiser overalt. Nå har de nettopp vært i Sverige og vært med på skuespillet "Annie". I tillegg er hunden med i en ny NRK-serie med Jenny Skavlan i hovedrollen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hunden Vega og eier Marianne Methi er kjent fra blant annet Norske Talenter. Nå har Vega vært med i to nye prosjekter.

DEL

HOBØL: – Hva har du og Vega vært med på?

– Nå er vi ferdige med innspillingen av en ny tv-serie, som blir laget av NRK. Jenny Skavlan har hovedrollen og Vega er med, svarer Marianne Methi smilende.

– Hvordan var det?

– Å være med på noe slikt er veldig moro. Vi var med i fire dager. Det var noen lange dager, men vi ble tatt godt vare på. Å få se hvordan slike innspillinger fungerer er alltid moro, og det er jo stas at hunden min kommer med i tv-serien, sier Methi.

LES OGSÅ: Valp døde av smittsom leverbetennelse

– Dere har også vært mye i Sverige den siste tiden. Fortell om det.

– Vi har vært med på oppsettet av teaterforestillingen om «Annie» på Säffleoperaen. Vega er en av to hunder som er med der. Jeg ser at Vega storkoser seg på scenen og hun har blitt veldig trygg sammen med de andre som opptrer. Premieren på stykket er 7. oktober. For hver øving har vi pendlet frem og tilbake, men det er ikke noe problem.

– Dere har vært med på mye. Hvordan er det?

– Etter at vi var med i «Norske Talenter» har det gått i ett. Blant annet skal vi til Kristiansand og være med i et halloween-arrangement i en barnehage. Jeg er en sånn type som trives veldig godt i eget selskap, så all reisingen er ikke noe problem for meg og hundene.

LES OGSÅ: Gjeterhunden Apple passer kattungene Thomas og Harald som sine egne

(Saken fortsetter under bildet)

SKUESPILLERE: Hunden Vega fra Hobøl er med i den svenske oppsettingen av skuespillet «Annie» i Saffleoperaen.

SKUESPILLERE: Hunden Vega fra Hobøl er med i den svenske oppsettingen av skuespillet «Annie» i Saffleoperaen.

– Dere konkurrerer jo også. Får dere tid til det?

– I bunn og grunn er jo Vega en konkurransehund. I april startet vi med kreativ lydighet. Vi har fått et bein innenfor landslaget og har planer om å være med på flere mesterskap i utlandet. I slutten av september skal vi til Danmark på Nordisk. Vi trener hver dag og Vega kan nå over 300 triks.

LES OGSÅ: Sissel opptrer med en jodlende flamingo og en dansende hund 

Artikkeltags