IKEA: – Konklusjon om utbygging av nytt varehus i Vestby kommer i desember

SATSING: IKEA har kjøpt to tomter i Vestby. På ett av dem skal det bygges et stort lager. Før nyttår får vi vite om det blir noe nytt varehus på den andre tomten.

SATSING: IKEA har kjøpt to tomter i Vestby. På ett av dem skal det bygges et stort lager. Før nyttår får vi vite om det blir noe nytt varehus på den andre tomten.

Artikkelen er over 2 år gammel

IKEA Norge har en pågående evaluering av alle selskapets utbyggingsprosjekter i Norge, og varehuset i Vestby er et av prosjektene som evalueres.

DEL

(Moss Avis) Det har vært stor spenning rundt spørsmålet om et varehus i Vestby noensinne blir bygget. Det spørsmålet står fortsatt åpent, men nå melder Ikea at konklusjonen vil foreligge i desember.

– Vi som jobber i detaljhandel står midt i en spennende tid. Vår visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene. Men med økende urbanisering, fokus på bærekraft og digitalisering, er ikke hverdagen som den en gang var. Vi skal benytte anledningen til å stake ut en ny kurs for å forme fremtidens handel, basert på alt vi vet om hvordan folk lever livene sine hjemme og hva de ønsker. I lys av dette har vi satt i gang et program for å evaluere alle våre utbyggingsprosjekter i Norge, sier Clare Rodgers, administrerende direktør i Ikea Norge i en pressemelding.

Ikea Norge har tidligere formidlet at de har satt alle nye utbyggingsprosjekter på pause, i påvente av videreutvikling av konseptet og en vurdering av hvert enkelt prosjekt.

Det er denne vurderingen som nå gjøres, og som vil konkluderes innen utgangen av desember.

Prosjektene som inngår i evalueringen er Vestby, Danebu, Ålesund og Tromsø.

Ikea starter uansett byggingen av sitt nye store lager i Vestby neste år.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken