Cheerleader-gruppe får noe å juble for – sikret sårt tiltrengt lagringsplass

Her overrekker virksomhetsleder i Kultur, næring og stedsutvikling Knut Olav Brekklund Sæves lagerrommet til leder i Mysen IF, Eva Boehm Svendstad og nestleder i MIFs Cheerleader-gruppe, Per.

Her overrekker virksomhetsleder i Kultur, næring og stedsutvikling Knut Olav Brekklund Sæves lagerrommet til leder i Mysen IF, Eva Boehm Svendstad og nestleder i MIFs Cheerleader-gruppe, Per. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MYSEN: I januar omtalte Smaalenenes Avis en sak om en del av Mysen IFs klubbrom i Eidsberghallen, som benyttes av cheerleader-gruppa, og som var blitt omgjort til EL-tavlerom.

Dette skjedde i forbindelse med byggingen av ny hall i perioden 1996-1998 og skapte etter hvert utfordringer for cheerleader-gruppa med hensyn til lagringsplass.

LES MER: En isfront er i ferd med å bygges opp mellom Mysen Idrettsforening og Eidsberg kommune (SMAA+)

Da gruppa i 2013 fikk tildelt legatmidler og gikk til innkjøp av 7 solide gummimatter fra Kina til en gunstig pris, ble mangelen på lagringsplass aktualisert.

– Nå har vaktmester i Eidsberghallen, Rune Krog og eiendomsavdelingen sammen klart å løse dette ved å lage et helt nytt lagerrom, spesialtilpasset for mattene og cheerleader-gruppas behov, sier Ellen Byng Strøm, fagkonsulent kultur og idrett i Eidsberg kommune.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken