Bare en politiker møtte opp da aksjonsgruppe ville argumentere for endring av sentrumsplaner

KUN EN MØTTE: Bare Sten Inge Tunli i MDG (t.h.) møtte opp på befaringen med interessegruppa. F.v.: Nina Stenberg, Alexander Savert og Fredrik Lynghaug.

KUN EN MØTTE: Bare Sten Inge Tunli i MDG (t.h.) møtte opp på befaringen med interessegruppa. F.v.: Nina Stenberg, Alexander Savert og Fredrik Lynghaug. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

«Fremtidens Tomter» kjemper for henteplass ved biblioteket. Nylig prøvde de å få politikerne med på befaring, men kun én møtte opp.

DEL

8 uker Smaalenenes Avis + til kun 99,- Bestill her!

HOBØL: Striden om hvor den nye av- og påstigningsplassen ved Tomter skole skal stå pågår fortsatt. Politikerne har vedtatt å rive bedehuset og etablere henteplass der. Andre, som interessegruppa «Fremtidens Tomter», ønsker å ha plassen ved biblioteket.

– Dette er respektløst 

For en uke siden inviterte «Fremtidens Tomter» alle de politiske gruppelederne i Hobøl til en befaring.

De hadde merket opp de to alternativene og ville vise politikerne hva de tenkte. Kun én politiker – Sten Inge Tunli fra MDG – møtte opp.

Denne splitter nye barnehagen skal stå klar til høsten 

– Dette synes vi er trist. Vi hadde forberedt oss godt og merket opp med pinner og farger. Vi fikk forhåndsbeskjed fra tre politikere om at de ikke så noen hensikt ved å møte oss. Det synes jeg er pussig når endelig avgjørelse ennå ikke er tatt.

Gi en honnør til det gamle bedehuset og sett fyr på det

Ba forgjeves for bedehuset – med selvlaget dikt 

Kommunestyret fatter jo sitt vedtak først på mandag (i dag, red anm.), sier Alexander Savert i interessegruppa.

I invitasjonen til politikerne hadde gruppa lagt ved en gjennomgang og vurdering av de to alternativene. I en detaljert sammenligning hadde de også vurdert både arealbruk, kostnader og andre konsekvenser.

Luta lei av å vente på ny miljøgate som aldri kommer

Gruppa mener alternativet politikerne har valgt er både dyrt og dårlig.

«Dette er et direkte overgrep mot naboer i stor omkrets»

Artikkeltags