Gå til sidens hovedinnhold

Funnet død etter traktor havnet i elva

Artikkelen er over 6 år gammel

EIDSBERG: Alarmsentral Brann Øst fikk melding om en skogsmaskin som hadde havnet i Mysenelva på Susebakke i Mysen i Eidsberg kommune 05.59 tirsdag morgen.

– Det er et kjøretøy som har gått i elva der, og et dykkerlag fra Fredrikstad har hentet en person opp fra vannet, sier vaktleder ved Alarmsentral Brann Øst, Atle Rønning.

– Vi kan bekrefte at en person har omkommet som følge av at en skogsmaskin har havnet i elva, sier stasjonssjef ved Indre Østfold politistasjon, Trond Widme.

Han kan bekrefte at personen er en mann, og at det ikke skal være flere personer involvert etter den informasjonen politiet har.

– Det er en traktor som har havnet i elva, cirka 200 meter fra Susebakkefossen i forbindelse med hogst, opplyser innsatsleder fra politiet Remi Buschmann til avisens journalist på stedet.

– Vi kan bekrefte at det er en mann i 40-årene fra Trøgstad som har mistet livet. De pårørende skal være varslet, sier Widme.

Politiet vil nå etterforske saken videre og har varslet Arbeidstilsynet, da hendelsen skal ha skjedd i forbindelse med jobb.

– Det er ennå for tidlig å si hva som faktisk har ført til at dette skjedde, sier Widme.

Saken er overført til økoteamet i Follo politidistrikt for videre etterforskning, opplyser stasjonssjefen.