Frastjålet en rekke ski-klenodier

SPEAKERVETERAN: Kjell Erik Kristiansen har vært speaker på skianlegg verden over. Her er han i Holmenkollen under ski-VM i 2011. Flere akkrediteringsbevis, som det han bærer rundt halsen, er blant det som nå er stjålet. ARKIVFOTO

SPEAKERVETERAN: Kjell Erik Kristiansen har vært speaker på skianlegg verden over. Her er han i Holmenkollen under ski-VM i 2011. Flere akkrediteringsbevis, som det han bærer rundt halsen, er blant det som nå er stjålet. ARKIVFOTO Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Innbrudd på Høytorp fort i helgen.

DEL

Gjennom et langt liv som speaker på nasjonale og internasjonale idrettsarrangementer har Mysen-mannen Kjell Erik Kristiansen samlet en rekke gjenstander som minner fra disse. Det dreier seg blant annet om jakker og akkrediteringsbevis fra arrangementene. Kristiansen har vært speaker på en rekke skiarenaer, både under OL og VM.

- Jeg har hatt disse tingene lagret i en av bygningene på Høytorp fort etter en utstilling vi ordnet i stand der i forbindelse med Momarkedet, sier Kristiansen til smaalenene.no.

Natt til søndag brøt noen seg inn i denne bygningen, og forsynte seg av jakker og akkrediteringsbevis.

- Det hele fremstår som ganske merkelig. Disse tingene har først og fremst affeksjonsverdi for meg. Her har tyvene latt andre verdigjenstander, som pc, stå igjen, fortsetter Kristiansen.

Politiet skal undersøke åstedet i løpet av dagen.

  • Les mer om saken i morgendagens papiravis, e-avis, på iPad / iPhone (App'en kjøpes i iTunes) - eller på android lesebrett (kan bl.a. kjøpes i Google Play).

Tips Oss
Epost: redaksjonen@smaalenene.no TLF: 909 70 700
Bilde: SMABILDE til 2005 Send video

Artikkeltags