Lokal kvinne vant splitter ny elbil

VANT BIL: Marianne J. Hermansen (t.h.) hos Fortum Norge overrekker bilnøklene til Heidi Gjertsen Gaaseby.

VANT BIL: Marianne J. Hermansen (t.h.) hos Fortum Norge overrekker bilnøklene til Heidi Gjertsen Gaaseby.

Artikkelen er over 2 år gammel

Heidi Gjersten Gaaseby fra Tomter ble trukket ut som vinner i Fortums el-konkurranse.

DEL

– Heidi Gjertsen Gaaseby trakk det lengste strået og stakk av med en splitter ny e-Golf da Fortum feiret 1000 ladestasjoner for elbil, forklarer Marianne J. Hermansen, kunderådgiver digital kommunikasjon hos Fortum Norge.

Selskapet med hovedkontor på Grålum i Sarpsborg er ifølge Hermansen største i Norge på ladestasjonen gjennomgås sitt konsept «Charge & Drive».

– Jeg har elbil fra før og sto på Fortums nyhetsliste. Så kom det noen spørsmål som jeg besvarte, forklarer Gaaseby om hvordan hun ble med i konkurransen.

Hun opplyser at det er med tungt hjerte hun selger sin gamle elbil, en 15 måneder gammel Nissan Leaf.

– Jeg har hatt den i 15 måneder og er kjempefornøyd med den. Jeg synes den har utrolig mange bra kvaliteter, men det er mye bra med e-golfen også. Men det er jo nesten som om jeg lurer på om jeg trenger flysertifikat. 

– Hvorfor har du valgt elbil?

– Den ruller så lett og fint på veien, det er lite støy, og så er det så mye flotte tekniske greier. Elbil er også utrolig billig drift og med golfen kan jeg kjøre 300 km uten å måtte lade. Da kommer vi oss i hvert fall til hytta, forklarer den glade vinneren.

Fortum Norge

Fortum et finsk børsnotert energiselskap med virksomhet i Norden og Østersjø-egionen. Fortum produserer og selger elektrisitet og varme, samt drifter og vedlikeholder kraftverk. Hovedproduktene er strøm, varme og damp. Selskapet har virksomhet i Norden, Baltium, Polen, Russland og India.

Den finske stat er majoritetseier i Fortum Oyj med en aksjepost på vel 50 prosent.

Fortum eier 34,1 prosent av aksjene i Hafslund ASA og er nest største eier i selskapet etter Oslo kommune.

Fortums virksomhet i Norge er organisert i Fortum Markets AS og Fortum Charge & Drive, og begge selskap holder til på Grålum i Sarpsborg.

Kilde: Wikipedia

Artikkeltags