Et stort firma i event-bransjen

Trond Myhre satt i helikopteret som ikke styrtet. Arkivfoto

Trond Myhre satt i helikopteret som ikke styrtet. Arkivfoto Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Mysen-mennene Trond Myhre og Trond Lie driver eventfirmaet Trond & Trond som onsdag ble hardt rammet i helikopterulykken. Myhre og Lie kan ha mistet tre av sine medarbeidere i ulykken. Trond Myhre og en annen medarbeider satt i flyet som ledsaget ulykkeshelikopteret.

DEL

De to entertainerne fra Mysen starten firmaet i 1992. Siden har Trond & Trond as utviklet seg til å bli ledende innen eventmanagement i Norge, med solid fotfeste også internasjonalt.

Blant annet er firmaet nominert til eventbransjens prestisjetunge Oscar, (EIBTM, Genève) og er plassert blant verdens beste arrangørselskaper. Halvparten av virksomheten er knyttet til internasjonale oppdrag i en rekke forskjellige land. Trond & Trond tilbyr blant annet planlegging og avvikling av møter, kurs og kongresser, tv- og videoproduksjon, artistformidling samt produksjon av konserter og teaterforestillinger.

Direktør og NRK-kjendis

Trond Myhre er adm. direktør. Han er utdannet økonom og revisor, med erfaring fra privat og offentlig revisjon. Han har vært med på å utvikle og lede en rekke kurs og høyskoletilbud innen merkantile fag, og praktisert som foreleser.

Myhre har vært artistsjef i NRK Fjernsyn og hatt redaksjonelt ansvar for en rekke tv-sendinger. Han har også betydelig erfaring som utøvende musiker og programleder i en rekke populære radio- og tv-sendinger som «Fem og et flygel», «Før ørene faller av», «Stjerner i sikte», og ikke minst 250 programmer i humorserien «Du skal høre mye » fra Rorbua i Tromsø.

Momarked-sjef

Trond Lie er styreleder, og har tidligere utviklet og ledet vellykkede bedrifter innen produksjon av dundyner og sengetøy i Norge, Danmark og Singapore. I dag heter firmaet Nordicform og holder til i Mysen. Lie er ute av virksomheten nå.

I 1980 overtok Trond Lie etter sin far, Knut Lie, Momarkedet. Han ledet Momarkedet frem til 50 årsjubileet i 1999. For dette arbeidet har han mottatt både Norges Røde Kors’ Fortjenstmedalje og Den Internasjonale Røde Kors-presidentens utmerkelse Inter Arma Caritas.

Allsidig

Flere av firmaets medarbeidere har lang erfaring fra norske og internasjonale tv-kanaler. Firmaet kan derfor produsere egne programmer for broadcast (underholdning, sport, dokumentar og kultur) og produksjoner for næringslivet basert på lukket distribusjon og intern bruk.

Trond & Trond formidler artister innen alle sjangere, som sangere, musikere, band/orkester, talere, foredragsholdere, toastmastere, gjøglere og idrettsstjerner. Trond & Trond produserer en rekke konserter og teaterforestillinger. Man har også spisskompetanse for planlegging og gjennomføring av møter, kongresser og faglige presentasjoner på alle nivåer.

Artikkeltags