Gå til sidens hovedinnhold

En arrestert etter slagsmål med kniv og øks

Artikkelen er over 6 år gammel

Fikk flere meldinger om bråk med våpen i Mysen.

Ved 23-tiden fredag kveld meldte politivakta at bevæpnet politi hadde rykket ut til adresser i Mysen etter to påfølgende meldinger om slagsmål.

– I den episoden var kniv involvert, og ved det andre tilfellet har vi fått opplysninger om øks, sier operasjonsleder ved politivakta i Follo.

Fikk kontroll

Både politi og ambulanse rykket ut til stedet, og var godt synlige i området rundt Smedgaten.

Et Seaking redningshelikopter skal også ha sirklet over sentrum, uten å lande, men politiet kjenner ikke til at det skal ha hatt sammenheng med knivepisoden.

Klokken 23.15 meldte politiet at de hadde kontroll på de involverte personene.

– Det er ikke snakk om alvorlige skader. Det som er av skader ettersees av ambulanse på stedet, sier operasjonsleder.

Ambulansen som tok seg av de skadde sto parkert i Sorenskriverveien, ikke langt fra Mysen videregående skole.

Skal avhøres

Lørdag morgen sier operasjonsleder ved politivakta i Follo, Lisbeth Mjøsund, til smaalenene.no at en mann skal ha brukt kniv på den ene av de aktuelle adressene, før han forflyttet seg videre.

– Det er for tidlig å si noe om foranledningen til bråket, men på den første adressen var det en ansamling av en del folk, sier Mjøsund.

Den samme mannen skal deretter ha blitt agressiv med øks på en adresse nummer to. De to adressene politiet fikk melding fra ligger i Smedgaten og Sorenskriverveien.

Politiet fikk etterhvert pågrepet den aktuelle mannen. Han sitter lørdag i arresten på politihuset i Ski, i påvente av avhør. Det vil trolig skje senere idag.

– Den pågrepne skal ha blitt behandlet for en skade i hodet på stedet. I tillegg skal en annen person ha fått et risp i armen, sier Mjøsund.

TIPS OSSEpost: redaksjonen@smaalenene.no TLF: 909 70 700
Bilde: SMABILDE til 2005