Ble én million kroner rikere etter Nabolaget-trekning

FULL JUBEL: Naboene Elisabeth Berge Andersen (32) og Silje Anett Søreng (24) fra Eidsberg i Østfold vant 100.000 kroner hver i Nabolaget.

FULL JUBEL: Naboene Elisabeth Berge Andersen (32) og Silje Anett Søreng (24) fra Eidsberg i Østfold vant 100.000 kroner hver i Nabolaget. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

– Denne telefonen har jeg drømt om i mange år, sier eidsbergingen.

DEL

Fredag kveld ble det klart at Østfold fikk sitt niende millionærnabolag. Det melder Norsk Tipping.

Denne gangen var det en kvinne i 50-årene som stakk av med millionen.

– Er det mulig, er det første hun sier når Norsk Tipping ringer for å overbringe millionbeskjeden.

– En slik telefon har jeg drømt om i mange år, men dette er helt uventet. Dette må jeg nok bruke litt tid på å fordøye, fortsetter den jublende glade vinneren.

LES OGSÅ: Camilla Helen (20) vant 100.000 kroner i Nabolaget

Med én million ferske kroner inn på konto legger hun ikke skjul på at familien skal få litt av kaka.

– Det kommer nok til å dryppe litt på både barn og barnebarn. I tillegg har vi tenkt litt på å kjøpe hytte, sier hun til Norsk Tipping.

– Hva tenker du om at naboene dine også vinner en rekke pengepremier?

– Det er kjempeartig! At jeg er veldig, veldig glad nå er i hvert fall ingen overdrivelse, sier kvinnen som ønsker å være anonym. 

Flere vinnere

På grunn Eidsberg-kvinnen har altså flere av hennes spillende naboer vunnet premier i Nabolaget i går kveld. Hennes fem nærmeste naboer vinner 100.000 kroner. De ti neste vinner 10.000 kroner. 50 vinner 1000 kroner og 2000 vinner 50 kroner.

To av dem som vant 100.000 kroner hver var naboene og familiemedlemmene Elisabeth Berge Andersen (32) og Silje Anett Søreng (24).

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har hatt så mye uflaks i det siste - og tenk at jeg nå vinner 100.000 kroner. Jeg tør nesten ikke tro på det, sier Silje til Norsk Tipping.

LES OGSÅ: Askim har fått nok en Nabolaget-millionær

– Jeg måtte sjekke summen som sto i SMS-en fra Norsk Tipping tre ganger. Jeg kunne ikke tro det. Nå er jeg veldig fornøyd, sier Elisabeth.

Hun har ennå ikke bestemt seg for hva hun skal bruke pengene til. Det må synke litt inn først.

Artikkeltags