MYSEN: Denne uka var det tilbudsåpning for «anskaffelse av prosjekteringsgruppe» som skal utarbeide forprosjekt for Mysenbadet, den nye svømmehallen i Mysen med to svømmebasseng. Prosjekteringsgruppen skal ledes av en prosjekteringsgruppeleder og skal inkludere 12 fagområder.

Sju hadde levert inn anbud

– Interessen var stor og hele syv prosjekteringsgrupper hadde levert inn tilbud før fristen kl. 12.00 mandag 5. februar, forteller Eidsberg kommunes prosjektleder Nina Lund Mathiassen på kommunens nettsider.

Sammen med eiendomssjef Knut Bergersen (til venstre på bildet), plansjef Helene Østbye og ordfører/leder av styringsgruppa Erik Unaas ble tilbudsdokumentene registrert. I løpet av de neste 2 ukene skal prosjektleder sammen med prosjektets arbeidsgruppe, gjennomgå tilbudene og velge samarbeidende selskap.

Les også: Grønt lys til storkommunens første byggeprosjekt – fellesnemnda sier ja til nytt bad i Mysen og Askim

Behandles før sommeren

Forprosjektet, med innholdsplan og kostnader, skal være klar til behandling i Eidsberg kommunestyre før sommerferien. Den videre framdriften av Mysenbadet vil også skje i samarbeid med Opplevelsessenteret Østfoldbadet i Askim, slik de to eierkommunene har lagt opp til.

Les også: Årets julegave: Kommune blar opp inntil 5 millioner kroner ekstra til tennisklubb