Dødsulykke på planovergang

PÅKJØRT AV TOGET: Her har toget stanset nedenfor ulykkesstedet, og ambulansepersonell er på vei. Det var en mannlig syklist i slutten av 20-årene fra Askim som omkom da han ble truffet av Oslo-toget ved planovergangen øst for Glava.

PÅKJØRT AV TOGET: Her har toget stanset nedenfor ulykkesstedet, og ambulansepersonell er på vei. Det var en mannlig syklist i slutten av 20-årene fra Askim som omkom da han ble truffet av Oslo-toget ved planovergangen øst for Glava. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

ASKIM: En Askim-mann i slutten av 20-årene omkom da han ble påkjørt av toget på planovergangen ved Tornerud.

DEL

Mannen har etter alt å dømme forsøkt å krysse planovergangen på sykkel, og ble truffet av toget som var på vei mot Oslo litt over klokken 13.00 onsdag.

Ifølge politiet skal toget ha holdt lav fart ved ulykkesstedet. Planovergangen er noe sikret, med lyd, lys og en båsgrind, ifølge Jernbaneverket.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 13.11 onsdag og rykket ut sammen med ambulanser og brannvesen.

- Lokomotivfører skal avhøres. Utover det var det ingen vitner, opplyser politioverbetjent ved Indre Østfold politistasjon, Oddbjørn Martinsen, til Smaalenene.no.

Både Martinsen og innsatsleder på stedet, Jan-André Delbekk ved Follo politidistrikt, er sikker på at det dreier seg om en ulykke.

Overfor Smaalenene.no bekrefter politiet å ha funnet et par hodetelefoner på ulykkesstedet, men årsaken til den tragiske hendelsen er fortsatt uklar.

- Det blir spekulasjoner å si at syklisten hørte på musikk og dermed var uoppmerksom, sier politioverbetjent Martinsen.

Tips Oss
Epost: redaksjonen@smaalenene.no TLF: 909 70 700
Bilde: SMABILDE til 2005

Artikkeltags