Gå til sidens hovedinnhold

Døde etter fall på sju-åtte meter

Artikkelen er over 6 år gammel

En 44 år gammel mann er bekreftet død etter fallulykken i Trøgstad den 29. oktober.

Trøgstad: Mannen som har ligget kritisk skadet på Ullevål universitetssykehus etter en fallulykke på Grav Industriområde den 29. oktober, døde i helgen av skadene han pådro seg.

– Jeg kan bekrefte at han døde på sykehuset på lørdag, sier politioverbetjent ved Indre Østfold politistasjon, Rune Isaksen til Smaalenenes Avis.

To omkom

Mannen som ble 44 år gammel, har i en og en halv uke blitt behandlet for livstruende skader.

Les også: Én mann omkom i arbeidsulykke

– De to skal ha falt sju-åtte meter etter at de skulle bli fraktet med en truck opp til undersiden av taket der de skulle jobbe på en ovn. Politiet ser svært alvorlig på saken, og viser det seg å være brudd på arbeidsmiljøloven kan det komme en anmeldelse fra Arbeidstilsynet, sier politioverbetjent ved Follo politistasjon, Roy Taranger.

Han sier at de ennå foretar avhør og tekniske undersøkelser i saken, og den står høyt på deres prioriteringsliste.

De to personene skal ha jobbet med vedlikeholdsarbeid opp under taket på et lagerbygg, da ulykken inntraff.

Den 44 år gamle mannen ble da fløyet med ambulansehelikopter til Ullevål sykehus.

Han var ansatt hos Askim og Mysen Rør as.

En annen person omkom også i ulykken. En mann på 51 år fra distriktet. Han ble raskt bekreftet omkommet kort tid etter ulykken inntraff den 29. oktober. Han jobbet for HS Elektro AS fra Trøgstad.

Blir sårt savnet

Daglig leder i Askim og Mysen Rør as, Tollef Johan Berger, sier til avisen at de mandag hadde minnestund for sin avdøde kollega på Bamsrudlåven i Eidsberg.

– Han har jobbet hos oss i 27 år, helt siden har var lærling. Han var et forbilde for mange i bedriften, og vil bli sårt savnet, sier Berger.

Han sier at det er mange som tar 44-åringens bortgang svært tungt.

– Våre tanker gå spesielt til familien, og det er ikke så lett å finne ord når noe sånt skjer, men han var en person ble satt pris på av mange. Han var en av våre beste, sier Berger.

Han sier at bedriften har brukt mye tid i det siste på å bearbeide det som har skjedd, og de prøver å følge opp de ansatte så godt som mulig i en slik tung tid.