Disse drivstoffprisene skapte nærmest kaos i Mysen sentrum

UVANLIG: Å se bensin- og dieselpriser under ti kroner literen har ikke vært vanlig de siste årene. Men i Mysen i dag var prisen 9.95 kroner literen.

UVANLIG: Å se bensin- og dieselpriser under ti kroner literen har ikke vært vanlig de siste årene. Men i Mysen i dag var prisen 9.95 kroner literen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Stuntet til Uno X fikk bilistene stå i en lang kø.

DEL

I dag går sykkelløpet Tour of Norway gjennom Mysen. I den forbindelse dumpet Uno X prisene på både diesel og bensin. På automatens pristavle sto det bensin og diesel 9.95 kroner per liter.

– Dette er et stunt som vi gjør under Tour of Norway. Vi er hovedsponsor til sykkelløpet og kommer til å dumpe prisene på stasjonene langs alle løypene, sier regionssjef Egil Holm i Uno X.

Først ut er stasjonen i Mysen. De neste dagene står andre stasjoner for tur.

– Jeg vet ikke hvor mange som har vært innom stasjonen i dag, men det er ikke få. Så langt har det gått veldig bra, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger, sier Holm.

– Tjener dere ekstra penger på dette stuntet?

– Nei, dette er et rent tapsprosjekt. Vi betaler for at å glede våre kunder, konkluderer regionssjefen.

Smaalenenes fotograf på stedet forteller at det har dannet seg en solid kø med bilister som ønsker å små til når drivstoffprisen er såpass billig.

Pågangen var så stor at fem trafikkdirigenter måtte hjelpe bilistene for å ikke dannet komplett kaos rundt drivstoffstasjonen.

Stuntet avsluttes klokken 14.00 i dag, og da blir prisene normale igjen.

Artikkeltags