Gå til sidens hovedinnhold

Stor interesse for å bli medeier i lokal sparebank

Artikkelen er over 2 år gammel

Banksjef Rune Hvidsten kan melde om stor pågang for å kjøpe egenkapitalbevis i Askim & Spydeberg Sparebank

ASKIM: Det var betydelig interesse i den offentlige emisjonen, og det ble tegnet vesentlig flere egenkapitalbevis enn de 766.423 egenkapitalbevis som ble tilbudt i den offentlige emisjonen, opplyser Askim & Spydeberg Sparebank i en børsmelding.

Ved siden av den offentlige emisjonen ble det også åpnet for at de ansatte i banken kunne tegne seg for inntil 6.431 egenkapitalbevis. Denne ble nesten fulltegnet, de ansatte tegnet seg for til sammen 5.777 bevis.

LES OGSÅ: Lokal eiendomsinvestor vil bli medeier i sparebanken: – Jeg vil være med på å styrke den lokale banken

Det vil utstedes totalt 772.200 egenkapitalbevis i emisjonene, hvert pålydende NOK 100, og Askim & Spydeberg Sparebanks vedtektsfestede eierandelskapital økes dermed med 77.220.000 kroner fra 552.815.800 til 630.035.800 kroner.

Tildelingen ble gjennomført i samsvar med tildelingskriteriene som framgår av generalforsamlingens vedtak av 5. september 2018 og prospektet datert 11. oktober 2018.

– Det ble en solid overtegning og vi er veldig godt fornøyd med engasjementet og interessen fra lokalsamfunnet. Dette er en gedigen opptur og svært gledelig, konstaterer banksjef Rune Hvidsten.

LES OGSÅ: Nå kan du bli medeier i denne lokale banken – åpner opp eierstrukturen etter 159 år

LES OGSÅ: Eventyrlig vekst for Askim & Spydeberg Sparebank - nå er snart avdelingen i Ski størst

Kommentarer til denne saken