Sjørøverkapteinen sørget for at denne gjengen kan gi 100 barn en gratis kinoopplevelse

Gjengen i Gode Naboer inviterer omlag 100 barn til grats fremvisning av filmen "Månelyst i Flåklypa" på Askim Kino.

Gjengen i Gode Naboer inviterer omlag 100 barn til grats fremvisning av filmen "Månelyst i Flåklypa" på Askim Kino. Foto:

Kaptein Rødskjegg ga bort honoraret sitt til «quot;Gode naboer»quot; slik at de kan arrangere gratis filmkveld på Askim Kino for barn i Indre Østfold.

DEL

Da Gode naboer arrangerte hagefest for barna i distriktet i sommer, var Kaptein Rødskjegg på besøk og underholdt. Sjørøverkapteinen ville gjerne bidra til enda mer moro for Indre Østfold-barna og ville at honoraret hans skulle øremerkes til gratis kino for barna på høsten. Dermed inviterer gjengen i Gode naboer til gratis filmframvisning på Askim kino 4. november av «Månelyst i Flåklypa».

Line Schi forteller at de i samarbeid med kinoen vil gi nærmere 100 barn en filmopplevelse helt gratis.

– I samarbeid med Askim Kino og Kaptein Rødskjegg har vi gitt bort nærmere 100 billetter til barn mellom fem og tolv år. Det er bare barn som får disse billettene. De kan ha med foreldrene sine, men de må vente utenfor, sier Schi.

– Vi stiller med billetter, og kinoen stiller med popkorn til barna. Så det er bare å sette seg til rette og nyte filmen for barna som har fått billett. Vi har organisert det slik at billettene blir trukket ut via Facebook.

Rødskjegg ga bort honoraret

Sjørøveren Kaptein Rødskjegg er ikke som pirater flest. Han var lenge i tvil om hvor stor skatten hans skulle være for å underholde. Etter litt betenkningstid ga han bort en skattkiste full av øremerkede midler til distriktets barn.

– Da vi spurte Kaptein Rødskjegg i sommer om han ville komme og underholde, var han lenge tvilende på hva han skulle ha i honorar. Vi var avhengig av å vite hva han skulle ha. Da sa han til slutt at han skulle gjøre det vederlagsfritt, men at vi skulle bruke de pengene han egentlig skulle fått, på at barn i distriktet skulle få en gratis kinoforestilling, forteller Schi.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags