Gå til sidens hovedinnhold

Askim-kar knipser bilder av kjente fjes

Artikkelen er over 7 år gammel

– Det er dette jeg vil leve av, sier den unge fotografen Jonas Olesønn Ingstad.

ASKIM: En nervøs og spent 20-åring trippet rundt og ventet på popartisten Alexandra Joner og danseren Mia Valentina fredag.

– Jeg har veldig sommerfugler i magen nå, sier Jonas Ingstad.

Dette er ikke første gang han har tatt bilder av norgesprofiler.

– Jeg har hatt bilder av Truls Svendsen, også. Det var en morsom opplevelse. Han la faktisk ut et av bildene mine som sommerhilsen og den fikk over 27.000 likes på Facebook, sier han.

Liker utfordringer

20-åringen sier det kreves hardt arbeid å skaffe seg et navn som fotograf, og han er forberedt på å jobbe knallhardt for å oppnå dette.

– Erik Almås sier at for å bli god må du ta mange, mange bilder hver eneste dag, sier Ingstad, som aktivt legger ut nye bilder på sin egen hjemmeside og facebookside. Fotografen sier han liker å utfordre seg selv og har ingen preferanser når det gjelder fotostil, og tar bilder av alt fra biler til portretter. Etter to års studier på media- og kommunikasjonslinjen i Mysen har Ingstad gått like mange år som lærling hos fotograf Christian Berset i Askim.

Sterk på portretter

– Jonas har hatt virkelig stor framgang den tiden han har vært her. Styrken hans ligger i portrettbilder, og han er dessuten veldig kreativ med lyssetting, sier mentor Christian Berset.

Nesten to timer forsinket kom de to damene i en splitter ny Porsche Cayenne. Mia Valentina likte spesielt godt det hun så av bildene til den talentfulle fotografen.

– De var skikkelig kule. Vi digger effekter, sier hun.

Kommentarer til denne saken