Louise vant storløp i Harstad: – Spesielt å gå til topps med denne hesten

VINNERNE: Louise Vebostad Trudvang (t.h.) og moren hennes Mariann på hver sin side av Drivin som vant John Buers minneløp.

VINNERNE: Louise Vebostad Trudvang (t.h.) og moren hennes Mariann på hver sin side av Drivin som vant John Buers minneløp.

Artikkelen er over 2 år gammel

Louise Vebostad Trudvang (23) fra Mysen vant med hesten Drivin i John Buers minneløp på Harstad travpark lørdag kveld.

DEL

HARSTAD:  Det er et av de største løpene som kjøres på landets nordligste totalisatorbane. Trudvang kommer opprinnelig fra Harstad og startet sin travkarriere der, men de siste årene har hun vært i Mysen og jobber for trener Jens Kristian Brenne på Momarken. I lørdagens løp kjørte Louise rett til tet med raske Drivin. Holdt farten oppe i tet og kom til mål som sikker vinner på kilometertiden 1.25,0 på 2.040 meter. Det er moren til Louise, Mariann, som trener Drivin. Selv var Louise meget fornøyd med seieren.

– Dette er stort. Ja, det er nok det største løpet jeg har vunnet i Harstad og noe av det største også totalt. Spesielt blir det når jeg vinner med en hest som eies av familien. Jeg visste vi skulle få tet og ville holde et hardt tempo for ikke å gi hestene bak noe gratis, sa Trudvang.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags