Superduellen uteble på Momarken – en svenske lurte dem begge

Av

Alt lå til rette for en lokal superduell mellom topphestene Lionel og Ferrari B.R., begge på jakt etter storformen før sommerens storløp. Fra Karlstad kom imidlertid en travtrener med skumle hensikter.

DEL

MYSEN: Färjestads Magnus Jakobsson styrte resolutt til tet med Fossens Bonus, og fanget opp Lionel først i andrespor uten rygg. Per Oleg Midtfjeld tok det rolig fra start med Ferrari B.R. og fant seg til rette i fjerdepar utvendig. Nedover den siste langsiden kastet Midtfjeld loss fra køen, samtidig så Jakobsson sitt snitt til å stjele løpet med å sette full fart i front.

LES OGSÅ: Stjernekusk ble fraktet i luftambulansen etter ulykke på Momarken travbane

Hadde trengt sportsbil

Lionel kjempet helhjertet på utsiden av Fossens Bonus oppløpet ned, men maktet ikke å slå kloa i den svenske ekvipasjen. Til tross for nederlaget var Gøran Antonsen på ingen måte noen slagen mann etter løpet.
– Nå er jeg veldig fornøyd. Jeg angrer litt på at jeg ikke satte opp farten tidligere, men Lionel sprang så fort han kunne de siste 500 meterne. Skulle jeg kjørt raskere, måtte jeg kjørt sportsbil! Jeg synes han var litt bedre enn i den forrige starten, nå gleder jeg meg til Årjängs Stora Sprinterlopp, fastslo Antonsen etter målgang.

LES OGSÅ: Løpet blir nesten sensasjonelt – spår det vil trekke mye mennesker til Momarken

– Kan ikke forlange mer

Ferrari B.R. leverte en fin avslutning fra køen, men var naturlig nok sjanseløs på å hente noe i den lynraske avslutningen og ble fjerde.
– Han fungerte godt og gikk fint til mål. Han hadde godt av dette løpet og jeg var ikke så hard med ham heller. Jeg kjørte i underkant 1.11 i tredjespor den siste runden, mer kan man ikke forlange, kommenterte Per Oleg Midtfjeld.
Etter planen skal Ferrari B.R. starte under Jarlsberg Grand Prix-helgen om drøye to uker, mens Lionel altså satser mot Årjängs Stora Sprinterlopp lørdag 13.juli.

SE OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags