Momarken feirer 100 år i 2020 – slik vil de markere jubileumsåret

GLEDER SEG TIL Å MARKERE TRAVSPORT: Erik Unaas, Mia Gretland, Thorhild Grimseth Huseby, Bjørn Ingar Strøm og Kjeld Henning Sandem løver at jubileumsåret 2020 skal gi Momarken-travet og hestesporten i regionen et ytterligere løft.

GLEDER SEG TIL Å MARKERE TRAVSPORT: Erik Unaas, Mia Gretland, Thorhild Grimseth Huseby, Bjørn Ingar Strøm og Kjeld Henning Sandem løver at jubileumsåret 2020 skal gi Momarken-travet og hestesporten i regionen et ytterligere løft. Foto:

Neste år fyller en av landets største travbaner, Momarken, 100 år. Det skal markeres skikkelig.

DEL

MYSEN: Jubileumskomiteen har laget dette programmet for neste års jubileum:

Fredag 17. januar: Dette er selve stiftelsesdagen fra 1920. Det blir stor løpskveld med åpen restaurant til midnatt og flere samlinger rundt.

Lørdag 20. mars: Unionskampen med V75 og nordisk landskamp.

Skjærtorsdag 9. april: Dette er klassisk stordag med mye publikum på Momarken.

Fredag 26./lørdag 27. juni: Den store jubileumshelgen, med V75 og flere storløp, NM for damer – og egen travcamping.

Tirsdag 1. september: Jubileumstirsdag med V75 der publikum inviteres med tidsriktige klær, biler og mye nostalgi.

Lørdag 24. oktober: Norsk Oaks V75 og Rosa Sløyfe-dagen .

Søndag 27. desember: Jubileumsåret avsluttes med romjulstrav V65.

– Vi kommer også med flere seminar og samlinger for i enda større grad å sette Momarken og travsporten på kartet. Vi er hjemmebane for verdensnavn som Lionel og Ferrari, og arenaen blir fra 2020 Vikens eneste totalisatorbane i tillegg til at vi er et av de aller sterkeste merkevarene i Mysen og den nye Indre Østfold kommune. Den posisjonen skal vi forsterke, sier Momarkens styreleder og komiteens leder Bjørn Ingar Strøm.

Jubileumskomiteen består i tillegg til Strøm av sports- og markedssjef Kjeld Henning Sandem, ordfører og styremedlem Erik Unaas, Mia Gretland fra DNT, Torhild Grimseth Huseby fra Norsk Rikstoto, Even Elvenes, Hans Kristian Skubberud, tidligere daglig leder Knut Ekhaugen og varamedlem og stortingsrepresentant Stein Erik Lauvås.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags